Tökös pasikkal akarja Kate Hudson
Nem bírja a félénk férfiakat
Ha valaki Kate Hudsont szeretné felszedni: mindössze okosnak, bevállalósnak és tökösnek kell lennie.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hudson, aki szoros kapcsolatot ápol korábbi barátaival és volt férjével is, elárulta, hogy szereti, ha kapcsolataiban egyenrangú partnerként tud részt venni, és ugyanakkor fontos számára, hogy egy pasi ne fogja menekülőre, ha néha ő veszi át az irányítást.

- Ha egy jó pasi nem hív fel, miért nem veszed a kezedbe a kezdeményezést? Mi sem áll távolabb tőlem, mint párválasztási tanácsokat adni, mert senki nem állíthatja, hogy igazán ismerné a kapcsolatok titkait.

De ha igazán megtetszik neked, akkor nyugodtan csörögj csak rá, és kezdeményezz. Nem szeretem azokat a férfiakat, akik ettől megijednek, mert nem elég tökösek. Értük nem nagy kár – nyilatkozta a színésznő egy rádióinterjúban.

Még mindig jóban van exeivel

Kate tavaly vált el férjétől, az énekes Chris Robinsontól, akitől egy gyermeke született.

A filmcsillag kifejezetten jó kapcsolatban van volt szerelmeivel: mind Robinsonról, mind Owen Wilsonról nagyon kedvező a véleménye.

Wilsonnal legutóbb Malibuban futottak össze pár órára, ahol Kate meglátogatta volt kedvesét – természetesen a lapok egyből a románc újraéledéséről kezdtek el cikkezni.

Kate interjújában abba is beavatta hallgatóságát, hogy számára a tökéletes férfinak nem csupán merésznek, bevállalósnak és jó humorúnak kell lennie, hanem megfelelő intelligenciával is kell rendelkeznie.

- Nem szeretetem a nyálas szépfiúkat. Tudom, hogy bizarr az ízlésem, de én az észre izgulok! Imádom a szellemes és vicces férfiakat, az írókra például kifejezetten bukok! – mondta.

A fentiekből kitűnik, hogy Kate-nél magas a léc, melyet úgy tűnik, hogy Justin Timberlake elért, hiszen legutolsó közös partijuk alkalmával sikerült a színésznőt az ágyába cipelni.

Nem tudni, hogy a románc csupán futó kaland volt-e, vagy hosszú távra is terveznek, mindenesetre Timberlake most nyakig ül a pácban: kedvese, Jessica Biel ugyanis érthető módon tombolva fogadta a csapodár popsztárt!

Ezt is szeretjük