Gondoltad volna? Új pasival kavar Kate Hudson
Bikinis fotókkal
Egy ideig úgy tűnt, hogy Kate Hudson talán visszatért korábbi szerelméhez, ám ez nem így van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Hudson 2006 nyarán jött össze kollégájával, Owen Wilsonnal az Én, a nő, plusz egy fő című vígjáték forgatásán – a dolognak az volt a pikantériája, hogy a hölgy akkor még házasságban élt Chris Robinson zenésszel.


Miután azonban hivatalosan is bejelentették, hogy a férj és feleségnek elválnak útjaik, a titkos viszony immáron a nagy nyilvánosság előtt is zajlódhatott.

Csélcsap szőkeség a bicajos oldalán

Úgy tűnt, hogy így már nem volt olyan izgalmas a két szőke sztár kapcsolata, mert 2007 májusában a szakításukról szólt a fáma. Wilsont állítólag jobban megviselte a különválásuk, egyesek szerint öngyilkosságot is megkísérelt bánatában.

Idén tavasszal a rajongóik ismét örülhettek, megint együtt mutatkozott ugyanis Hudson ex-kedvesével - ám most mégis az a hír járja, hogy a 28 éves színésznő, akit legújabban a Bolondok aranya kalandfilmben láthattunk Matthew McConaughey oldalán, végérvényesen lezárta kapcsolatát a nálánál 11 évvel idősebb kollégájával, és inkább sportosabb viszonyba kezdett.

Mégpedig nem is akárkivel: legutóbb a híres kerékpáros, Lance Armstronggal látták együtt a hölgyet.

Érdekesség, hogy Armstrong korábban négy évig Sheryl Crow énekesnővel járt, ám ugyanez a hölgy egykor Wilson kedvese is volt. Mindenesetre Hudson és 36 éves kedvese a jelek szerint élvezik az együttlétet, nemrég egy texasi ebédet töltöttek el együtt, édes kettesben.

Vannak azonban, akik még mindig nem adták fel a reményt, hogy – ha gondolatban is, de – összehozzák a szépséget korábbi szerelmével, ezért feltételezik, hogy legutóbbi Miami útja is csupán arról szólt, hogy közelebb lehessen Wilsonhoz, aki ott forgatja Marley & Me című romantikus komédiáját Jennifer Aniston oldalán.

Bár azt is rebesgették, hogy a színésznő várandós exétől, bikinis fotói egyértelműen cáfolják a pletyka ezen részét.

Ezt is szeretjük