Ma 25 éves a csinos pophercegnő, Holly Valance

Az ausztrálok üdvöskéjének híres-hírhedt videóklipje még mindig sok pasit beizzít.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az énekesnő Holly Rachel Vukadinović néven látta meg a napvilágot az ausztráliai Melbourne-ben, 1983. május 11-én. Szerb édesapjától örökölt vezetéknevét azonban lecserélte a dívás hangzású Valance-ra, amint elindult a hírnév felé vezető úton.

A tinédzser Holly szülővárosában, egy katolikus középiskolában folytatta tanulmányait, a popszakmába csöppenve azonban hamar sutba dobta a vallásos morált.

Botrányos videóklippel a csúcsra

A szexi énekesnő első kislemeze 2002-ben jelent meg, és egyből a slágerlisták első helyén landolt. A török popénekes, Tarkan Kiss Kiss című számának feldolgozásával elért páratlan siker nem kis részben a fülledt erotikájú videóklipnek volt köszönhető.

A dögös Holly a diszkósított keleti dallamra ugyanis anyaszült meztelenül lejt érzéki táncot, intim testtájait pedig mindössze néhány digitálisan kreált fénysugár takarja.

A lemezvállalat később állította, hogy a zsenge korú sztár nem meztelenül, hanem egy testszínű bugyiban vonaglott a kamerák előtt, ekkorra azonban Holly már rég lecserélte a csinos ausztrál lányka szerepét az ügyeletes szexbombáéra.

A csúcsról a süllyesztőbe

Ezután hasonlóan szexi dalok és videóklipek következtek, a Kiss Kiss sikerét azonban nem tudta megismételni az énekesnő.


Második lemezéből már alig fogyott, hosszas jogi huzavona után szakított partnerével és menedzserével, Scott Michaelssonnal, végül pedig a lemezvállalat is kirúgta.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Holly jelenleg Los Angeles-ben él és a színészettel próbálkozik, egyelőre nem sok sikerrel. Bízzunk benne, hogy az okos párválasztás – aktuális partnere Alex O’Loughlin ausztrál színész – ezúttal is meghozza gyümölcsét, akárcsak zenei karrierjében, és a bukott sztárnak rövidesen újra alkalma lesz arra, hogy közszemlére tegye bájait.

Ezt is szeretjük