Az év legpazarabb sztáresküvője volt! Így ment férjhez a sorozatsztár

Fotók

Holly Valance-nek a mesés eljegyzés után pazar esküvője volt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a bulvársajtó Anne Hathaway és Jared Followill esküvőjétől volt hangos, velük egy időben egy másik sztárhölgy is oltár elé állt - nem is akárhogyan.

Holly Valance ausztrál színész-énekesnőt a milliárdos Nick Candy vezette oltár elé.  A lagzi végösszege 2,5-3 millió dollár közé rúgott - forintban ez több mint 600 milliót jelent.

Romantikus lánykérés

Holly Valance legismertebb dala a 2002-ben megjelent Kiss Kiss, mely Tarkan Simarik című dalának a feldolgozása.

Színésznőként epizódszerepekben tűnt fel a Miami helyszínelőkben, a Törtetők és A szökés című sorozatokban, ismertté azonban a Neighbours című széria tette, amelyben hat évadon át alakította Felicity Scullyt.

Nick Candyvel 2009-ben ismerkedett meg. Az angol iparmágnás 2011-ben, a Maldív-szigeteken töltött karácsonyi ünnepek alatt kérte meg a kezét igencsak romantikus körülmények között: a parton egy lángoló felirat mutatta az ominózus kérdést, az előtt térdelve húzta Candy kedvese ujjára a gyűrűt.

A 29 éves szépség és 39 éves vőlegénye aztán a múlt héten hivatalosan is összekötötték az életüket egy mesébe illő ceremónián, Beverly Hillsben. Az ünneplést már pénteken elkezdték, és csak vasárnap este fejezték be. 

Mint egy hercegnő

Háromszáz vendég vett részt a lagzin: a család mellett ott volt Simon Cowell, az eredeti X-Factor atyja, Elton John és Katy Perry - utóbbi dalra is fakadt.

A menyasszony csipkével és ezüsttel díszített J'Aton Couture esküvői ruháját a négy és fél méteres fátyollal hercegnők is megirigyelhetnék. Csokra extravagáns mélybordó színben pompázott.

Ezt is szeretjük