Smink nélkül már nem is olyan elbűvölő Holly Madison

A nyuszilány Holly Madisont topis ruhában és megdöbbentő állapotban kapták lencsevégre néhány napja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Holly Madison szép karriert futott be a Playboy-villában, 2001-ben lett Hugh Hefner hét hivatalos barátnőjének egyike, egy évvel később pedig már a lapkiadó első számú kedveseként költözhetett be az idős férfi hálószobájába.


Idén ősszel azonban az egész világot meglepte a hír, miszerint véget ért a sztárpár románca. Ezt a playmate az interneten jelentette be egy videóban, ám szakításuk okairól egyikük sem nyilatkozott.

Csak sejteni lehet, hogy egy meg nem valósult házasság állhat a háttérben, Hefner ugyanis nem volt hajlandó feleségül venni a szőke nyuszilányt annak minden igyekezete ellenére.

A szakítás azonban a jelek szerint egyiküket sem viselte meg túlságosan. Hefner a büntetett előéletű Shannon-ikrek személyében meg is találta új kedveseit, Holly Madison november óta pedig Criss Angel bűvésszel randizgat.

Háromszor is pózolt a Playboy címlapján

A 28 éves playmate-ről a napokban készültek ezek a kiábrándító fotók, amelyeken megdöbbentően lepukkantan fest. Smink nélküli, fáradt arcára szinte rá sem lehet ismerni, a kellemetlen összhatáson pedig jellegtelen melegítőruhája sem sokat segít.

Ez a teljesen hétköznapi kinézet egyáltalán nem illik ahhoz a szexi sztárhoz, aki három alkalommal is vadította pucér testével a pasikat a Playboy címlapján. Csak találgatni lehet, hogy miért néz ki ilyen borzalmasan Madison: talán mert mégiscsak fáj neki Hefner elvesztése, vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy előző éjszaka alig aludt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bármi is legyen a magyarázat a lelkes állatvédő playmate külsejére, a róla készült leleplező fotók mindenképpen tanulságosak lehetnek azok számára, akik hajlamosak elfejteni, hogy bizony a sztárok is csak emberek.

Ezt is szeretjük