Megdöbbentően festett a plasztikák előtt Holly Madison

Hefner egykori kedvenc barátnőjét bizony alaposan átszabták észrevétlenül az évek alatt!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kétségkívül az idei nyár egyik legmegdöbbentőbb szakítása volt, amikor Holly Madison váratlanul otthagyta Hugh Hefnert. A Playboy-birodalom ura az ezredforduló környékén hívta meg villájába Madisont, aki meglehetősen gyorsan belopta magát az öregúr szívébe.


Hefnernek akkoriban hivatalosan hét barátnője volt, Holly Madison azonban egy évvel a beköltözése után 2001 augusztusában már közéjük tartozott.

2002 februárjára már csak hárman maradtak, ekkor lett a szőke nyuszilány a lapkiadó első számú kedvence, akivel megosztotta hálószobáját is.

A problémák akkor kezdődtek, amikor Madison úgy döntött, gyereket szeretne Hefnertől, aki ebbe nem egyezett bele.

De ha mégis kötélnek állt volna, kora miatt már akkor sem lett volna képes teherbe ejteni Madisont, habár állítólag megpróbálkoztak a mesterséges megtermékenyítéssel is.

Nem sajnálta a pénzt a műtétekre Hefner

Ezek után a szexi modell megint a figyelem középpontjába került. Kiszivárogtak ugyanis azok a korábban még sosem látott, megdöbbentő fotók, amiken Holly Madison a plasztikai műtétek előtt látható!

Az évekkel ezelőtt készült képeken pedig szinte rá sem lehet ismerni a mostani playmate-re, aki 2005-ben, 2006-ban és 2008-ban is a magazin címlapján vadította a férfiakat!

A gyanú tehát beigazolódott: Hefner feltehetően nem kevés pénzt költött arra, hogy számos szépészeti beavatkozással faragjon tipikus Playboy-szilikoncicát kis kedvencéből.A kérdés most már csak az, hogy vajon mi lesz Holly Madisonnal ezután, ha már nem áll mellette a nagyhatalmú vén kujon? Vajon eltűnik a süllyesztőben vagy megtalálja a módját, hogy még évekig a showbiznisz világának részese lehessen?
Ezt is szeretjük