Meglepően csúnyát villantott Holly Madison

A playmate egy lesifotós kamerája előtt pózolt, falatnyi rövidnadrágja pedig felfedett valamit, amire senki sem számított.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Holly Madison mindent elkövet, hogy a reflekorfényben maradhasson, mióta Hugh Hefner szakított vele. Néhány napja például rózsaszínű ruhában kocogva pózolt az egyik lesifotósnak egy New York-i szórakozóhelyen.


Az izzadságszagú magánprodukció során még villantania is sikerült, igaz, nem olyasmit, amire rajongói modell múltjának ismeretében számítottak.

Vajon szex közben sérült meg?

A 29 éves nyuszilányról készült egyik fotón ugyanis jól látszik, hogy jobb combjának belső felén egy csúnya zúzódás éktelenkedett, amit meg sem próbált eltakarni, falatnyi rövidnadrágja pedig láthatóvá tette csúnya sérülését.

A folt eredetére nem derült fény, de annyi biztosnak tűnik, hogy nem egy pajzán hancúrozás közben sérült meg.

Nem kell neki több férfi

Madisonnal idén márciusban a People készített egy exkluzív interjút, amiben őszintén mesélt többek között Hefnerrel való szakításáról is, illetve életének azt követő időszakáról.

A Playboy-guru után a playmate Criss Angel illuzionistával randizott egy darabig, ám néhány hónap múlva szakítottak.

- Sosem randizok senkivel többet. Nincs szükségem a férfiakra. Nagyon jól megvagyok egyedül és a barátaimmal, miközben karrierem jövőjével foglalkozom. Saját műsorom felügyelete most a legfontosabb.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Girls Next Door nagyszerű nyitány volt, de az valaki más show-ja volt. Készen állok továbblépni – osztotta meg terveit a világgal Madison.

Ezt is szeretjük