A legszexisebb férfi modellek
Nézd meg napjaink legszexisebb férfi modelljeit!

Dia

 	Jesus Luz 	Az 1987-es születésű brazil szépfiú leginkább Madonnával való viszonya miatt került a reflektorfénybe, pedig Jesus már korábban is keresett modell volt. A Rio de Janeiróban felnőtt srác igazi dél-amerikai típus, imádja a tengert, a napfényt és a szörfözést. 	Kapcsolódó cikk: 	Madonna újabb fiatal csődört hálózott be »

Jesus Luz

Az 1987-es születésű brazil szépfiú leginkább Madonnával való viszonya miatt került a reflektorfénybe, pedig Jesus már korábban is keresett modell volt. A Rio de Janeiróban felnőtt srác igazi dél-amerikai típus, imádja a tengert, a napfényt és a szörfözést.

Kapcsolódó cikk:
Madonna újabb fiatal csődört hálózott be »

Dia

 	Jason Lewis 	Az amerikai sármőr 1971-ben született, és már a főiskolás évei alatt a legnagyobb párizsi és milánói divatbemutatókra szerződtették. Kampányfotókat készített többek közt a Guess, Tommy Hilfiger és a Hugo Boss kollekcióihoz. A kilencvenes évektől színészként is jegyzik, a Beverly Hills 90210, a Szex és New York és a Testvérek epizódjaiban is szerepelt.

Jason Lewis

Az amerikai sármőr 1971-ben született, és már a főiskolás évei alatt a legnagyobb párizsi és milánói divatbemutatókra szerződtették. Kampányfotókat készített többek közt a Guess, Tommy Hilfiger és a Hugo Boss kollekcióihoz. A kilencvenes évektől színészként is jegyzik, a Beverly Hills 90210, a Szex és New York és a Testvérek epizódjaiban is szerepelt.

Dia

 	Ashton Kutcher 	Az 1978-ban született jóképű amerikai srácra elég hamar felfigyeltek az ügynökségek, így pillanatok alatt olyan nagy márkák kifutóján találta magát, mint a Calvin Klein vagy a Versace. A modellkedés után a színészet felé fordult, leginkább romantikus vígjátékokat forgat, mint a Csajom apja ideges, a Szakítópróba vagy a Csak szexre kellesz. 2003-ban Ashton megismerkedett a nála 16 évvel idősebb Demi Moore-ral, két évvel később össze is házasodtak - a frigy 2011-ig tartott. 	Kapcsolódó cikk: 	Demi Moore hasonmásával flörtöl Ashton Kutcher » 	 

Ashton Kutcher

Az 1978-ban született jóképű amerikai srácra elég hamar felfigyeltek az ügynökségek, így pillanatok alatt olyan nagy márkák kifutóján találta magát, mint a Calvin Klein vagy a Versace. A modellkedés után a színészet felé fordult, leginkább romantikus vígjátékokat forgat, mint a Csajom apja ideges, a Szakítópróba vagy a Csak szexre kellesz. 2003-ban Ashton megismerkedett a nála 16 évvel idősebb Demi Moore-ral, két évvel később össze is házasodtak - a frigy 2011-ig tartott.

Kapcsolódó cikk:
Demi Moore hasonmásával flörtöl Ashton Kutcher »
 

Dia

 	Tyson Beckford 	Az afroamerikai modell a Ralph Lauren arcaként vált ismertté, de később színészként és műsorvezetőként is feltűnt, ő játszotta többek közt a csábító fekete srácot Tony Braxton Unbreak My Heart című kilipjében is. Különleges külsejét jamaicai, panamai és kínai felmenőinek köszönheti. April Roomet tervezőnővel közös gyermekük Jordan nevű fia.

Tyson Beckford

Az afroamerikai modell a Ralph Lauren arcaként vált ismertté, de később színészként és műsorvezetőként is feltűnt, ő játszotta többek közt a csábító fekete srácot Tony Braxton Unbreak My Heart című kilipjében is. Különleges külsejét jamaicai, panamai és kínai felmenőinek köszönheti. April Roomet tervezőnővel közös gyermekük Jordan nevű fia.

Dia

 	Marcus Schenkenberg 	Az 1968-as születésű svéd szépfiú a kilencvenes évek egyik legjobban fizetett modellje volt Tyson Beckford mellett. Karrierjét egy véletlennek köszönheti, a kaliforniai Venice Beachen, görkorcsolyázás közben akadt meg rajta egy fotós szeme. A Ford modell legismeretebb munkája a Calvin Klein kampány, de fellépett a Versace és a Gucci kifutóin is.

Marcus Schenkenberg

Az 1968-as születésű svéd szépfiú a kilencvenes évek egyik legjobban fizetett modellje volt Tyson Beckford mellett. Karrierjét egy véletlennek köszönheti, a kaliforniai Venice Beachen, görkorcsolyázás közben akadt meg rajta egy fotós szeme. A Ford modell legismeretebb munkája a Calvin Klein kampány, de fellépett a Versace és a Gucci kifutóin is.

Dia

 	Gabriel Aubry 	A kanadai sármőr napjaink egyik legszexisebb és legkeresettebb modelljeinek egyike. Az acélkék szemű, szőke Aubry a Boss arcaként minden magazint meghódított, de szerepelt többek közt Versace, Calvin Klein, DKNY és Valentino kampányaiban is. A Wilhelmina ügynökség szívtiprója 2008-ban ismerkedett meg a színésznő Halle Berryvel, közös kislányuk is született, Nahla. A pár 2010 áprilisában vált külön. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt látnod kell! Íme, Halle Berry expasija egy szál törülközőben »

Gabriel Aubry

A kanadai sármőr napjaink egyik legszexisebb és legkeresettebb modelljeinek egyike. Az acélkék szemű, szőke Aubry a Boss arcaként minden magazint meghódított, de szerepelt többek közt Versace, Calvin Klein, DKNY és Valentino kampányaiban is. A Wilhelmina ügynökség szívtiprója 2008-ban ismerkedett meg a színésznő Halle Berryvel, közös kislányuk is született, Nahla. A pár 2010 áprilisában vált külön.

Kapcsolódó cikk:
Ezt látnod kell! Íme, Halle Berry expasija egy szál törülközőben »

Dia

 	Mathias Lauridsen 	A kék szemű, északi szépfiú 2003 óta meghatározó arc a férfi ruhakollekciók bemutatóján. Számtalan észbontóan szexi kampány fűzödik nevéhez, melyek közül a legismertebb talán a Hugo Boss fotózás. Az 1984-es születésű dán fiú szexepílje a bal arcán található kis forradás, melynek olyan munkákat köszönhet, mint a Gucci tavaszi parfümreklámja és Valentino divatbemutatója.

Mathias Lauridsen

A kék szemű, északi szépfiú 2003 óta meghatározó arc a férfi ruhakollekciók bemutatóján. Számtalan észbontóan szexi kampány fűzödik nevéhez, melyek közül a legismertebb talán a Hugo Boss fotózás. Az 1984-es születésű dán fiú szexepílje a bal arcán található kis forradás, melynek olyan munkákat köszönhet, mint a Gucci tavaszi parfümreklámja és Valentino divatbemutatója.

Dia

 	David Gandy 	Első ránézésre nehéz elhinni, de a brit szívtiprót saját bevallása szerint rengeteget piszkálták gyerekkorában, amiért nem volt elég laza és divatos. A lakberendező szülők gyermeke azóta nemcsak hogy jóképű pasivá érett, de lediplomázott, és a világ egyik legkeresettebb divatmodellje lett. Arca ismerős lehet többek közt a Dolce & Gabbana, a Zara és Ermenegildo Zegna kampányaiból is.

David Gandy

Első ránézésre nehéz elhinni, de a brit szívtiprót saját bevallása szerint rengeteget piszkálták gyerekkorában, amiért nem volt elég laza és divatos. A lakberendező szülők gyermeke azóta nemcsak hogy jóképű pasivá érett, de lediplomázott, és a világ egyik legkeresettebb divatmodellje lett. Arca ismerős lehet többek közt a Dolce & Gabbana, a Zara és Ermenegildo Zegna kampányaiból is.

Dia

 	Channing Tatum 	Kevesen tudják, hogy az 1980-ban született amerikai csődör Ford-modellként kezdte karrierjét, csak később kezdett színészkedni. Kisportolt testét  Armani, Dolce & Gabbana bemutatóin, valamint a Pepsi és Mountain Dew reklámokban is megvillantotta. Az alabamai sármőr nős, felesége a színésznő Jenna Dewan, akit 2009 júliusában vezetett oltár elé Malibuban.

Channing Tatum

Kevesen tudják, hogy az 1980-ban született amerikai csődör Ford-modellként kezdte karrierjét, csak később kezdett színészkedni. Kisportolt testét  Armani, Dolce & Gabbana bemutatóin, valamint a Pepsi és Mountain Dew reklámokban is megvillantotta. Az alabamai sármőr nős, felesége a színésznő Jenna Dewan, akit 2009 júliusában vezetett oltár elé Malibuban.

Dia

 	Steve Jones 	Az amerikai X-Faktor műsorvezetője korábban modellként dolgozott, például olyan világcégeknek, mint a Versace, a Ralph Lauren vagy a Coca-Cola. 	Kapcsolódó cikk: 	Új barátnője van! Az X-Factor sztárja nem rejtegeti tovább kedvesét » 	 

Steve Jones

Az amerikai X-Faktor műsorvezetője korábban modellként dolgozott, például olyan világcégeknek, mint a Versace, a Ralph Lauren vagy a Coca-Cola.

Kapcsolódó cikk:
Új barátnője van! Az X-Factor sztárja nem rejtegeti tovább kedvesét »
 

Dia


            	Akon
            	Az énekes 2011-ben Keri Hilson partnereként lett a H&M Fashion Against AIDS kollekciójának reklámarca.

Akon

Az énekes 2011-ben Keri Hilson partnereként lett a H&M Fashion Against AIDS kollekciójának reklámarca.

Ezt is szeretjük
Fotó: