Világsztárok és rokonaik
Íme, néhány meglepő és köztudott rokoni viszony a sztárvilágból.

Dia

 	Jayne Mansfield és Mariska Hargitay 	A 34 évesen, autóbalesetben elhunyt szexbomba kislánya a hátsó ülésen aludt, mikor a tragédia történt. Azóta Mariska Hargitay is édesanyja nyomdokaiba lépett, és az Esküdt ellenségek nyomozójaként számtalan díjat is besöpört. 	Kapcsolódó cikk: 	Büszkén vállalja telt idomait! Megszépítette az anyaság a népszerű színésznőt

Jayne Mansfield és Mariska Hargitay

A 34 évesen, autóbalesetben elhunyt szexbomba kislánya a hátsó ülésen aludt, mikor a tragédia történt. Azóta Mariska Hargitay is édesanyja nyomdokaiba lépett, és az Esküdt ellenségek nyomozójaként számtalan díjat is besöpört.
Kapcsolódó cikk:
Büszkén vállalja telt idomait! Megszépítette az anyaság a népszerű színésznőt

Dia

 	Goldie Hawn és Kate Hudson 	Bár Goldie Hawn több mint 30 éve Kurt Russell-lel él, lánya második férjétől, Bill Hudsontól született. Tudvalevő, hogy mindkét szőkeség színésznőként dolgozik, ráadásul további közös pont, hogy általában vígjátékokban csillogtatják tehetségüket. 	Kapcsolódó cikk: 	Kínos képeken a 68 éves színésznő! Melltartó nélkül vette fel a felsőt

Goldie Hawn és Kate Hudson

Bár Goldie Hawn több mint 30 éve Kurt Russell-lel él, lánya második férjétől, Bill Hudsontól született. Tudvalevő, hogy mindkét szőkeség színésznőként dolgozik, ráadásul további közös pont, hogy általában vígjátékokban csillogtatják tehetségüket.
Kapcsolódó cikk:
Kínos képeken a 68 éves színésznő! Melltartó nélkül vette fel a felsőt

Dia

Penelopé Cruz és Monica CruzAz 1974-es Penelopé és három évvel fiatalabb húga, Monica úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. A karrierjük azonban egyáltalán nem alakult egyformán: míg Penelopét szinte egymás kezéből kapkodják az európai és amerikai rendezők, és 2008-ban Oscart is nyert, addig húgocskája még csak néhány szerepet tudhat a háta mögött.

Penelopé Cruz és Monica Cruz

Az 1974-es Penelopé és három évvel fiatalabb húga, Monica úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. A karrierjük azonban egyáltalán nem alakult egyformán: míg Penelopét szinte egymás kezéből kapkodják az európai és amerikai rendezők, és 2008-ban Oscart is nyert, addig húgocskája még csak néhány szerepet tudhat a háta mögött.

Dia

 	Donald Sutherland és Kiefer Sutherland 	Apa és fia le sem tagadhatnák egymást: mindketten karakteres vonásokkal rendelkeznek, és imádnak rosszfiúk bőrébe bújni a vásznon. 	Kapcsolódó cikk: 	Részegen tántorgott az utcán! Megijesztette a járókelőket a színész »

Donald Sutherland és Kiefer Sutherland

Apa és fia le sem tagadhatnák egymást: mindketten karakteres vonásokkal rendelkeznek, és imádnak rosszfiúk bőrébe bújni a vásznon.
Kapcsolódó cikk:
Részegen tántorgott az utcán! Megijesztette a járókelőket a színész »

Dia

 	Susan Sarandon és Eva Amurri 	Bár Amurri kisasszony már hétévesen produkálta magát a kamerák előtt, egyelőre nem sikerült Oscar-díjas édesanyja nyomdokaiba érnie. Érdekesség, hogy 2002-ben anya és lánya együtt szerepeltek az Örök lányok című vígjátékban. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem bírt magával! Átlátszó ruhába bújt a nagymamakorú színésznő

Susan Sarandon és Eva Amurri

Bár Amurri kisasszony már hétévesen produkálta magát a kamerák előtt, egyelőre nem sikerült Oscar-díjas édesanyja nyomdokaiba érnie. Érdekesség, hogy 2002-ben anya és lánya együtt szerepeltek az Örök lányok című vígjátékban.
Kapcsolódó cikk:
Nem bírt magával! Átlátszó ruhába bújt a nagymamakorú színésznő

Dia

 	Blythe Danner és Gwyneth Paltrow 	A két kimondhatatlan nevű szépség természetesen anya és lánya. Szépségük mellett közös még bennük, hogy színésznőként is sikeresek: a bájos mamát Robert de Niro partnereként csodálhattuk meg a Vejedre ütök vígjátékban, míg lánya egyebek közt a Vasemberben látható. 	Kapcsolódó cikk: 	Mint egy hercegnő! Gwyneth Paltrow talpig selyemben érkezett a premierre » 	 

Blythe Danner és Gwyneth Paltrow

A két kimondhatatlan nevű szépség természetesen anya és lánya. Szépségük mellett közös még bennük, hogy színésznőként is sikeresek: a bájos mamát Robert de Niro partnereként csodálhattuk meg a Vejedre ütök vígjátékban, míg lánya egyebek közt a Vasemberben látható.

Kapcsolódó cikk:
Mint egy hercegnő! Gwyneth Paltrow talpig selyemben érkezett a premierre »
 

Dia

 	Tippi Hedren és Melanie Griffith 	Bármennyire is hadakozik ellene, Melanie Griffith kíméletlenül öregszik. Persze ez egyáltalán nem baj, ha olyan bájos érett hölggyé lesz, mint édesanyja, Tippi Hedren. A Madarak sztárja és Antonio Banderas felesége között nem volt mindig felhőtlen a viszony, de talán a korral bölcsebbé is váltak. 	Kapcsolódó cikk: 	Bikiniben kapták le a lesifotósok! Íme, Melanie Griffith kihagyhatatlan fotói

Tippi Hedren és Melanie Griffith

Bármennyire is hadakozik ellene, Melanie Griffith kíméletlenül öregszik. Persze ez egyáltalán nem baj, ha olyan bájos érett hölggyé lesz, mint édesanyja, Tippi Hedren. A Madarak sztárja és Antonio Banderas felesége között nem volt mindig felhőtlen a viszony, de talán a korral bölcsebbé is váltak.
Kapcsolódó cikk:
Bikiniben kapták le a lesifotósok! Íme, Melanie Griffith kihagyhatatlan fotói

Dia

 	Tony Curtis és Jamie Lee Curtis 	Tony Curtis lánya, Jamie Lee Curtis a férfi Janet Leigh-vel való házasságából született. Nem csoda, hogy legendás szülei után Jamie Lee is a színész szakmát választotta hivatásául.

Tony Curtis és Jamie Lee Curtis

Tony Curtis lánya, Jamie Lee Curtis a férfi Janet Leigh-vel való házasságából született. Nem csoda, hogy legendás szülei után Jamie Lee is a színész szakmát választotta hivatásául.

Dia

 	Francis Ford Coppola és Nicolas Cage 	Az egykor jobb időket látott Nicolas Cage nagybátyja a világhírű rendező-producer, aki olyan filmeket vitt sikerre, mint az Apokalipszis most vagy a Keresztapa. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Nicolas Cage »

Francis Ford Coppola és Nicolas Cage

Az egykor jobb időket látott Nicolas Cage nagybátyja a világhírű rendező-producer, aki olyan filmeket vitt sikerre, mint az Apokalipszis most vagy a Keresztapa.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Nicolas Cage »

Dia

 	Steven Tyler és Liv Tyler 	Bár Liv Tyler egy darabig mást hitt apjának, elég volt csak a tükörbe néznie, hogy rájöjjön, az Aerosmith énekesétől született. A rockerség helyett azonban inkább a színészetet választotta: a nézők láthatták a Gyűrűk Urában is. 	Kapcsolódó cikk: 	9 évvel fiatalabb nála! Ezzel a jóképű pasival jött össze az elvált színésznő »

Steven Tyler és Liv Tyler

Bár Liv Tyler egy darabig mást hitt apjának, elég volt csak a tükörbe néznie, hogy rájöjjön, az Aerosmith énekesétől született. A rockerség helyett azonban inkább a színészetet választotta: a nézők láthatták a Gyűrűk Urában is.

Kapcsolódó cikk:
9 évvel fiatalabb nála! Ezzel a jóképű pasival jött össze az elvált színésznő »

Dia

Paul Newman és Jake GyllenhaalBár nem vérrokonok, talán kevesen tudják, hogy a 2008-ban elhunyt Paul Newman volt Jake Gyllenhaal keresztapja, aki állítólag biciklizni is megtanította. Talán ez az élmény is hozzásegítette, hogy belőle is színész váljon. A Túl a barátságon című drámában nyújtott alakításáért Oscarra jelölték.

Paul Newman és Jake Gyllenhaal

Bár nem vérrokonok, talán kevesen tudják, hogy a 2008-ban elhunyt Paul Newman volt Jake Gyllenhaal keresztapja, aki állítólag biciklizni is megtanította. Talán ez az élmény is hozzásegítette, hogy belőle is színész váljon. A Túl a barátságon című drámában nyújtott alakításáért Oscarra jelölték.

Dia

 	Charlie Chaplin és Geraldine Chaplin 	A színészóriás mindkét lánya híres édesapjuk hivatását választotta. Geraldine Chaplin nyolcéves korában a papával együtt forgatta a Rivaldafény című mozit, majd az évek során a legelismertebb rendezők alkotásaiban bizonyította tehetségét.

Charlie Chaplin és Geraldine Chaplin

A színészóriás mindkét lánya híres édesapjuk hivatását választotta. Geraldine Chaplin nyolcéves korában a papával együtt forgatta a Rivaldafény című mozit, majd az évek során a legelismertebb rendezők alkotásaiban bizonyította tehetségét.

Dia

	Paul McCartney és Stella McCartney	A The Beatles egykori sztárja feleségével igyekezett átlagos körülmények között nevelni gyermekeiket. Lánya, az 1971-es születésű Stella nem papája, sokkal inkább tehetsége révén divattervezőként érvényesült.

Paul McCartney és Stella McCartney

A The Beatles egykori sztárja feleségével igyekezett átlagos körülmények között nevelni gyermekeiket. Lánya, az 1971-es születésű Stella nem papája, sokkal inkább tehetsége révén divattervezőként érvényesült.

Dia

 	Julia Roberts és Emma Roberts 	Az 1991-es születésű Emma lassan híres nagynénje örökébe lép, hiszen egyik szerepet a másik után kapja, szerepelt a Vadócka, a Kutyaszálló és a Valentin nap című filmekben, illetve a Nincs mese című sorozatban is. 	Kapcsolódó cikk: 	Fotók! Julia Roberts gyönyörű unokahúga téged is megbabonáz »

Julia Roberts és Emma Roberts

Az 1991-es születésű Emma lassan híres nagynénje örökébe lép, hiszen egyik szerepet a másik után kapja, szerepelt a Vadócka, a Kutyaszálló és a Valentin nap című filmekben, illetve a Nincs mese című sorozatban is.

Kapcsolódó cikk:
Fotók! Julia Roberts gyönyörű unokahúga téged is megbabonáz »

Dia

 	Kylie Minogue és Dannii Minogue 	A 43 éves ausztrál énekesnő-színésznő, Kylie Minogue 3 évvel fiatalabb húga, Dannii is követte nővérét a színészi és énekesi pályán, sőt, mindketten modellkednek is. 	Kapcsolódó cikk: 	Rég volt ilyen dögös! Kylie Minogue átlátszóban lépett a vörös szőnyegre »

Kylie Minogue és Dannii Minogue

A 43 éves ausztrál énekesnő-színésznő, Kylie Minogue 3 évvel fiatalabb húga, Dannii is követte nővérét a színészi és énekesi pályán, sőt, mindketten modellkednek is.

Kapcsolódó cikk:
Rég volt ilyen dögös! Kylie Minogue átlátszóban lépett a vörös szőnyegre »

Ezt is szeretjük
Fotó: