Nagyon ciki fotó! A fenekében turkált Hilary Duff
Ez tényleg kínos, a szexi énekes-színésznőt ugyanis egy elég kellemetlen pillanatban fotózták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ez bizony több mint ciki, Hilary Duffot ugyanis egy meglehetősen kínos pillanatban sikerült megörökítenie az egyik lesifotósnak.


A 21 éves lánynak ugyanis feltehetően túlságosan bevágott a tangabugyija, ezért manuálisan igyekezett enyhíteni a kényelmetlen érzésen, ám pechjére az egyik arra ólálkodó paparazzó azonnal lekapta, amint a fenekében matat a sztár.

A szexi szőke lányt nyilvánvalóan nem törte le túlságosan, hogy ebben a helyzetben kapták lencsevégre, de elképzelhető, hogy legközelebb nem húz majd ilyen szoros bugyit, vagy legalábbis diszkrétebben igazítja majd meg.

Hilary Duff színésznőként és énekesnőként szerzett magának hírnevet az elmúlt években. Gyerekkorában helyi színdarabokban és tévéreklámokban szerepelt, az áttörést pedig az hozta meg számára, amikor megkapta Lizzie McGuire szerepét az azonos című sorozatban.

Eddig nem igazán volt szerencséje a pasikkal

Azóta olyan filmekben láthattuk, mint a Tucatjával olcsóbb vagy a Los Angeles-i tündérmese, a színészettel pedig továbbra sem hagyott fel, hiszen neve máris 4 készülő mozifilm stáblistáján olvasható.

Az elmúlt években énekesnőként is szép sikereket ért el, 2003 és 2007 között négy albuma jelent meg, amelyek 13 millió példányban keltek el világszerte, de saját divatmárkáját is a piacra dobta.

Fiatalkora ellenére Duff már számos pasival kavart. Első párja, Aaron Carter Lindsay Lohan miatt szakított vele, ezután Joel Maddennel randizott, ám 2006 novemberében ők is szakítottak.

Jelenlegi párja állítólag Mike Comrie hokijátékos, és habár hivatalosan nem jelentették be, hogy együtt járnak, többször is lefotózták őket, amint hevesen csókolóznak. Comrie pedig egy 100 ezer dolláros autóval lepte meg barátnőjét 20. születésnapja alkalmából.

Ezt is szeretjük