2007 legkínosabb jelenetei a sztárvilágban

Mindnyájunknak vannak olyan napjai, amikor semmi nem jön össze – a helyzet különösen kellemetlen viszont, ha egy sztár ég óriásit.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eddie Murphy apasága

A későbbiek fényében kissé elhamarkodottnak tűnt a komikus nyilatkozata egy holland tévécsatornán, amikor egy kérdésre válaszolva lazán vállat vont, és közölte, fogalma nincs, kitől születhetett Melanie C kislánya.

Murphy egészen addig mondogatta ezt, míg Mel C követelésére DNS-vizsgálatnak vetették alá, és láss csodát! A kis Angel Iris apjának a híres színész bizonyult.
Legközelebb talán majd meggondolja, mielőtt kinyitja a száját apasági kérdésekben.

Golfautót részegen vezetni tilos!

Az Arany Glóbusz-díjas komikus, Bill Murray feje igencsak vörösödhetett, mikor a svéd rendőrség lemeszelte, miközben egy golfautóval döcögött szállodája felé!

Az Elveszett jelentés sztárja jó néhány pohár ital után nézett körül járgány után kutatva a Cafe Opera előtt, majd rápattant az elektromos kiskocsira, és békésen vezetett a hotel felé, amíg egy rendőrjárőr meg nem állította.

Murray megtagadta a szondafújást, de elismerte, hogy finoman fogalmazva sem színjózanul vezetett. A helyi rendőrök meg jót vigyorogtak a részegen golfkocsival csalinkázó színészen.

Milliók nézték a tökrészeg sztárt

Akik David Hasselhoffot még a Knight Rider fekete bőrdzsekis lovagjaként ismerték, alighanem riadtan kapták fel a fejüket kedvencük színeváltozására: májusban milliók nézték meg az interneten azt a videót, melyen a színész hullarészegen ücsörög félmeztelenül hotelszobájában, és megpróbál inge helyett a szájába tömni egy csöpögő Wendy’s hamburgert.

 

A videó nevelési célzattal készült: a sztár lánya, a 16 éves Taylor Ann állt a kamera mögött, és célja az volt, hogy szembesítse apját komoly alkoholfüggőségével. Kissé túl jól sikerült a szembesítés: a fél internet ezen csámcsogott, Hasselhoff láthatási jogát meg időlegesen megvonták.

Babbal támad Hugh Grant

Hugh Grant unalmas hétköznapjait alaposan feldobta egy tavaly áprilisi eset. A melegítőbe öltözött sztár lehet, hogy még előző éjszakáját nyögte, mindenesetre határozottan rossz néven vette a háza előtt ólálkodó paparazzikat, és saját kezébe vette az igazságszolgáltatást: kidobóst kezdett játszani minden keze ügyébe került tárggyal.

Történetesen pont néhány doboz babkonzerv alkotta a muníciót, mellyel a felhúzott filmcsillag előbb megdobálta a fotóst, majd érzékeny búcsút is vett tőle néhány jól irányzott rúgás és káromkodás kíséretében.
- Vicces volt. Felkapott egy doboz babot, és utánam vágta. Mindenfelé szétfröcskölt, és meglehetősen jól célzott, mert a fele a hajamba ragadt – idézte vissza a történetet a megtámadott Darren Goff.

Baldwin ledisznózza kislányát

A jelek alapján Alec Baldwin kissé nehezen viselte, mikor Kim Basingertől született lánya, Ireland nem vette fel telefonját az előre megbeszélt időpontban. A dühös apa a következő szeretetteljes szöveget hagyta az üzenetrögzítőn:

- Már megint segget csináltam a számból, mikor könyörögtem, hogy telefonhoz juthassak. De ez volt az utolsó ilyen eset. Mindig válaszold meg apád hívását, érted? Ha nem veszed fel, majd szépen rendbe rakom a hátsódat. Vedd fel azt a tetves telefont!

Azt hiszed, csak poénból hívtalak, vagy azért, mert semmi jobb dolgom nincs? Elég nagy disznó vagy már, hogy ezt felfogd? Én jó apa akarok lenni, de te csak egy disznó maradsz. Jobb, ha készülsz huszadikára, mikor találkozunk. Kis disznó. Ja, és mondd el anyádnak is, hogy azt üzenem: elmehetsz a bús p****ba. Apád beszélt, hívj vissza, ha lesz rám időd.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Az apai szeretet túláradó megnyilvánulása kiszivárgott, és internetes oldalak tucatjai tették közzé az üzenetet. A föld alá süllyedni készülő Baldwin később tévéműsorokban próbálta megvédeni magát, nem túl nagy sikerrel.

Ezt is szeretjük