Újabb botrány Jimi Hendrix körül
Szexvideót készített?
Elvisről és Monroe-ról már sokfélét hallottunk, most pedig itt a legújabb túlvilági botrányhős.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jimi Hendrix the Sex Tape címmel kedden kerül forgalomba az a háromnegyed órás DVD, amely minden idők leghíresebb gitárvirtuózának szexjelenetét is tartalmazza.

Pamela Anderson, Paris Hilton, Marilyn Monroe és a többi forróvérű sztár után Woodstock fenegyereke is csatlakozik azoknak a hírességeknek a népes táborához, akik – többek között – házi készítésű pornófelvételeikkel írták be nevüket a botránykrónikákba.

A 11 perces szexvideón a hatvanas évek legendás rockzenésze két vállalkozó kedvű hölgyön demonstrálja, hogy nem a gitár az egyetlen szerszám, amivel ügyesen bánik.

Az archív felvételt a pornófilmeket forgalmazó los angelesi Vivid Entertainment jelentette meg. Ők dobták piacra annak idején Pamela Anderson és Tommy Lee hírhedt házimoziját is.

A vállalat átfogó nyomozást indított, hogy bizonyítsa, a hardcore jelenet főszereplője valóban a gitáristenként emlegetett zenész.

Több magándetektívet is fogadtak, akik végül nemcsak a felvétel eredeti tulajdonosát - egy megszállott rockrelikvia-gyűjtőt - találták meg, hanem azt a férfit is, aki állítólag a felvételt készítette csaknem negyven évvel ezelőtt egy homályos hotelszobában.

- Mindenre kiterjedő kutatást végeztünk, biztosak vagyunk a hitelességben – állítja magabiztosan a forgalmazó. – Ez az új film azt mutatja, hogy Jimi Hendrix pornósztárnak legalább olyan jó lett volna, mint rocksztárnak.

Szex, drogok, rock and roll

A botrányos felvétel nyilvánosságra kerülése kapcsán önjelölt szakértők hada egymással versengve igazolja, vagy éppen cáfolja, hogy a 27 évesen kábítószer-túladagolásban meghalt botrányhős pornós babérokra tört volna.
 


Katy Etchingham, a zenész akkori barátnője határozottan tagadja, hogy az afrofrizurás lepedőakrobata Hendrix lenne. Charles R. Cross, Jimi Hendrix életrajzírója szintén kételkedik a hitelességben, mondván, hogy a filmen szereplő valaki csak úgy akar kinézni, mint Jimi.

Akadnak azonban olyan tanúk is, akik mást állítanak. Pamela Des Barnes, a hajdani híres groupie például esküszik rá, hogy a videón a rocklegenda szerepel. Ugyanezt állítja Cynthia Albritton, aki annak idején azzal szerzett magának kétes hírnevet, hogy hírességek – köztük Hendrix – nemi szerveiről készített gipszlenyomatokat. Hát, ha valaki, ő csak tudja...

Ezt is szeretjük