Részegen kapták le a színésznőt! Még a ruhája is majdnem lecsúszott róla
Helena Bonham Carter a BAFTA után bulizott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mostanában egymást érik a díjátadók és filmes gálák - a cannes-i filmfesztivál jelenleg is zajlik, a BAFTA brit televíziós díjátadó ünnepség pedig a napokban rendezték meg. Sztár legyen hát a talpán, aki becsülettel végigmosolyogja a kötelező megjelenéseket, és még az afterpartikon is megőrzi méltóságát.

Persze bizonyára van, akinek sikerül, ám a többség azért mégiscsak a gőzt kiereszteni megy el a hajnalig tartó bulikba - és bizony az a méltóság is előbb-utóbb lemarad valahol a sarkon.

Legalábbis valami ilyesmi történhetett Helena Bonham Carterrel is, aki délelőtt még magabiztosan mosolygott a vörös szőnyegen, ám éjjel már igencsak kellett erőlködnie, hogy ne villantson valami kínosat a fotósoknak, akik szemtelenül befényképeztek a kocsijába. Szó, ami szó, lehet egy szerencsétlen pillanat is, amit lekaptak, bár a 47 éves színésznő azért nem tűnik színjózannak a képen. És még a dögös napszemüvegét is elhagyta valahol.

Mindenesetre volt apropója annak, hogy féktelenül partizott, és bánatát alkoholba ölte: a legjobb színésznő díját, amelyre Helena Bonham Cartert is jelölték Liz Taylor megformálásáért az életrajzi elemeken alapuló Burton And Taylor című tévéfilmben, végül nem ő vihette haza.

Sztárok a BAFTA gálán

Helena Bonham Carter mellett számos sztár tette tiszteletét a brit díjátadón, nézd meg, ki milyen ruhát húzott a jeles eseményre!

Ezt is szeretjük