64 évesen is meglepően szexi a bikinis Helen Mirren
Helen Mirren már bőven hatvanon túl jár, alakjára és szépségére azonban irigykedhetnek fiatalabb kolléganői.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 64 éves Oscar-díjas brit színésznő, Helen Mirren gondtalan fürdőzését lesifotósok örökítették meg. A legendás alakításairól híres sztár alakjára nem lehet panasz, hiszen az öregség természetes velejárója, hogy a bőr itt-ott megereszkedik.


A narancsbőr pedig nem kíméli a fiatalok combját sem, így elmondható, hogy kora ellenére a színésznő meglepően jól tartja magát.

Talán a fotónak köszönhetően azok is elgondolkodnak majd a plasztikai műtétek szükségességén, akik eddig megszállottjai voltak a szépészeti beavatkozásoknak.

A színésznő korábbi bikinis fotója is nagy port vert fel a médiában. Még az örök alakváltoztató, Renée Zellweger is elárulta, hogy szívesen hasonlítana a nála korosabb hírességre.

Mirrenről Samuel L. Jackson is elismerően nyilatkozott, de hiába. A színésznő kritikusan szemléli magát, olyannyira, hogy szerinte bikinis teste látványa egyenesen gusztustalan.

Nem tartja magát szépnek

Úgy véli, a már-már kórosan sovány Keira Knightley vagy Kate Moss sorolható a szépséges sztárok közé, a férfiak közül pedig David Beckhemet emelte ki. Bármennyire is elégedetlen külsejével, egy biztos: túl a hatodik ikszen sokan szeretnének így kinézni.

Talán az önkritika és a maximalizmus segítette karrierjében is, hiszen olyan nagyszerű filmekben csodálhattuk meg játékát, mint a György király vagy a Végakarat, legutóbb pedig A királynő és a Tintaszív című produkciókban brillírozott.

Tehetségét a szakma számos díjjal jutalmazta, 2007-ben pedig elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscart Erzsébet királynő megformálásáért.

Ezt is szeretjük