Helen Mirren minél érettebb, annál szexibb
Helen Mirren nemcsak egy Oscarral jutalmazott színésznő, hanem ízig-vérig nő is, nem véletlenül irigylik sokan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatvan fölött az embernek már itt fáj, ott szúr, amott hasogat - aki pedig még nem töltötte be a félelmetes hatodik ikszet, az is valamiféle mumusként gondol erre az időszakra. Pedig elég csak ránézni a 64 éves Helen Mirrenre, hogy belássuk: nem törvényszerű, hogy minél idősebb valaki, annál csúnyább és elhanyagoltabb.

Persze ez nem azt jelenti, hogy mindig meg van elégedve a tükörképével. Sőt, őszintén bevallja, nincs semmi gondja azokkal a nőkkel, akik plasztikai sebészhez fordulnak, ha túl soknak találják ráncaik mennyiségét.

Mindenki magáért akar szép lenni

- Nem hiszem, hogy a nyomás kívülről jönne. Szerintem mindenki saját magát nyomasztja ezzel, amikor a tükörbe néz reggelente. Az ember elkezdi mondogatni, hogy semmi kedve tovább ezt az arcot nézni - és én ezt tökéletesen megértem. Úgy vélem, mindenkinek hagyni kellene, hogy azt csináljon magával, amit akar, ha attól boldogok lesz - vallotta a GMTV-nek.

Mindenesetre akárhányszor lép a nagyközönség elé a brit színésznő, ebből a néha előtörő önbizalomhiányból nem nagyon észlelhetnek semmit a körülötte lévők.

Még mindig vonzó

Ezt bárki könnyedén beláthatja, aki megnézi az Oscar-díjas sztár legutóbbi fotóit, melyek The Last Station című filmje londoni, illetve berlini premierjén készültek, néhány nap különbséggel. A két képben egy közös pont mindenképpen van, és ez Helen Mirren tökéletes eleganciája. Akár feketébe, akár fehérbe bújik, szépsége egyszerűen lenyűgöző.

Azt azonban elutasítja, hogy azért kedvelik annyian, mert a természetes szépséget képviseli. Szerinte a színészeknél törvényszerű, hogy egyszer szereti őket a közönség, másszor meg nem, és ennek egyáltalán nincs köze a külsőhöz.

A The Last Station dráma egyébként Lev Tolsztoj életét dolgozza fel. Az orosz írót Christopher Plummer alakítja, Mirren pedig Szófiát, a feleségét játssza - mindkettejüket jelölték az idei Golden Globe-ra is.

Érdekesség, hogy a moziban szerepet kapott James McAvoy és Anne-Marie Duff is, akik az életben egy párt alkotnak, sőt, nemrég jelentették be a színésznő terhességét.

Ezt is szeretjük