Rémmé plasztikázták a hírhedt hollywoodi madámot, Heidi Fleisst

A hölgy éveken keresztül szolgálta ki a sztárokat, arcán pedig a züllés és a plasztikák is nyomot hagytak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Fleiss sosem volt valami bombázó, helyzetén pedig csak rontott, hogy a hírhedt madámnak 43 éves korára sikerült rémmé plasztikáztatnia magát.


Elég egy pillantást vetni a róla készült ijesztő fotókra: egyértelmű, hogy a plasztikai sebészek szétszabták az arcát, nem kímélve sem az orrát, sem pedig a száját.

Fleiss leharcolt fején azonban tagadhatatlanul nyomot hagyott züllött életmódja is. Az egykori hollywoodi luxusbordély vezetőjének jócskán meggyűlt a baja a kábítószerekkel és a gyógyszerekkel.

2007. február 7-én nem véletlenül tartóztatták le a rendőrök a Kentucky államban található Florence-ben, a drogfüggő Donnie Moran társaságában.

Fleissnek pechje volt, aznap ugyanis kábultan ült a volán mögé, ráadásul receptre kapható gyógyszereket is találtak nála!

Három év börtönt kapott

Ám nem ez volt az első alkalom, hogy a bíróság előtt kellett felelnie tetteiért. 1997-ben 37 hónap börtönbüntetésre ítélték adócsalásért, amiből végül csak 21 hónapot ült le. Számos hollywoodi sztárt ő látott el prostituáltakkal, ám világhírű ügyfeleit nem büntették meg.

2003-ban aztán újra a címlapokra a került, miután feljelentette egykori párját, az időközben ronccsá züllött Tom Sizemore-t, aki állítása szerint brutálisan megverte.

A bíróság Fleissnek adott igazat, Sizemore pedig 17 hónapot kapott családon belüli erőszakért, fenyegetésért és obszcén telefonhívásokért.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hányattatott sorsa ellenére a pénz miatt biztosan nem kell aggódnia, 2004-ben ugyanis 5 millió dollárért adta el a Paramount Picturesnek élettörténetének megfilmesítési jogát. Arról nem is beszélve, hogy korábbi tevékenységével is biztosan jól keresett.

Ezt is szeretjük