A Playboy-guru becsődölt az ágyban

Elveszítette férfiasságát

Három barátnője közül az egyiknek komoly tervei vannak az öreggel, de vajon ő mit szól hozzá?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2005-ben kezdték vetíteni Amerikában a Girls Next Door című reality-show-t, aminek középpontjában Hefner és három barátnőjének extravagáns élete áll.


A rendkívüli népszerűségnek örvendő sorozatnak márciusban ért véget a negyedik évadja, de előbb-utóbb jön majd a folytatás is.

Hogy a show mindig a figyelem középpontjában legyen, arról valamelyik szőke bombázó biztosan gondoskodik. Most például Holly Madison – Hugh Hefner első számú barátnője – keltett nagy feltűnést kendőzetlen vallomásával.

Holly ugyanis régóta gyereket szeretne a Playboy-birodalom urától, aki azonban kora miatt már egyáltalán nincs férfiúi teljesítőképessége csúcsán.

- Már mindent megpróbáltunk, de eddig egyszer sem sikerült. Nagyon fáj nekem, hogy még mindig nem estem teherbe tőle – vallotta be őszintén a szexi nyuszilány.

Egy idegen férfitól is teherbe esne!

Arra a kérdésre pedig, hogy a sikertelen próbálkozások után van-e már B terve, hogy célját elérje, meglepő választ adott.

- Szükségem van egy Hefner-szerű spermadonorra, aki egy kreatív zseni, 100%-ig macsó és sötét haja van!

Holly Madison ezek szerint nem érzi az ellentmondást - annyira szeretne már Hefner gyerekének anyja lenni, hogy ezért még azt is hagyná, hogy egy idegen férfi spermájával termékenyítsék meg!

Az elmúlt években Holly Madison látványosan gyorsan és ügyesen küzdötte fel magát Hefner első számú csajává. 2001-ben költözött be a Playboy-villába, 2002-ben pedig már Hefner személyes kedvence, akivel egyedüliként osztja meg a mai napig hálószobáját az idős lapkiadó.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindezek ellenére Hefner továbbra is szigorúan elzárkózik a házasságtól, habár Hollyt többször is élete szerelmének nevezte.

Ezt is szeretjük