"Olyan, mint az apja volt" Megindító vallomást tett a fiatalon elhunyt színész nővére
Heath Ledger nővére adott interjút.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Több mint hét éve már annak, hogy az akkor mindössze 28 éves Heath Ledgert eszméletlenül találták otthonában. A kiérkező mentők már nem segíthettek rajta.

A színész hátrahagyott egy kislányt, Matildát, aki akkor még csak kétéves volt. Gyermeke anyja és korábbi felesége, Michelle Williams, illetve Heath szülei és testvérei értetlenül álltak a tragédia előtt, évek kellettek, míg végre fel tudták dolgozni.

Végre mesélhetnek a kislánynak

Heath Ledger emlékére díjat alapítottak, ami az Australians in Film Heath Ledger Scholarship Award nevet kapta. Ezt a napokban adták át hetedszer.

A Los Angelesben megrendezett gálán jelen volt a színész édesanyja, Sally és nővére, Kate is, utóbbi interjút is adott a Daily Telegraphnak.

- Matilda csodálatos, és annyi mindenben hasonlít az apukájára - kezdte mondandóját Kate Ledger.

Majd azzal folytatta, nagyon jó, hogy a kislány már nem is olyan kicsi, mert így egyre több történetet mesélhet neki Heath-ről, amiket nemcsak megért, de örül is nekik.

Heath Ledger leghíresebb filmjei közé tartoznak a Túl a barátságon és a Sötét lovag, amelyért posztumusz Oscar-díjat kapott. Az elismerést akkor zokogó családja vette át.

Ezt is szeretjük