Az elszökött dubai Haya hercegnő és Erzsébet királynő közös fotón
Láthatóan nagyon baráti volt a két előkelőség viszonya.

haya-hercegno-erzsebet-kiralyno-kozos-fotok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Haya hercegnő történetét mostanra mindenki megismerhette: a dubai alelnök felesége az év elején nyomtalanul eltűnt, csupán 31 millió dollárt vitt magával a családi kasszából és két gyermekét, a 11 éves Al Jalilát és a 7 esztendős Zajedet.

Erzsébet királynő közeli barátja

Azóta sem találják sem őt, sem a gyermekeit, pedig a gazdag és befolyásos sejk gőzerőkkel keresi, hogy visszatoloncolja a hazájába, és megbüntesse a szökése miatt. A BBC egyes forrásai szerint nem is fogja megtalálni a hercegnőt, ugyanis titokban a világ legnagyobb uralkodója, Erzsébet királynő oltalma alatt áll.

A lap szerint Haya a Kensington-palota közelében lelt menedékre, ahol az uralkodónő szállásolta el. A történet elég valószínűnek tűnik, hiszen a két előkelőség jó barátságban volt egymással, sőt, Haya még Károly herceggel és Kamilla hercegnővel is tartotta a kapcsolatot.

Erzsébet királynővel a lóversenyek iránti rajongásuk hozta össze őket, hiszen mindketten szívesen pattannak nyeregbe, de a sportot is előszeretettel megnézik. A hercegnő az ascoti lóversenyeken ismerkedett meg a királynővel, és azonnal megtalálták a közös hangot a lovaknak köszönhetően.

Összeállításunkban megnézheted a közös fotóikat is, amin látszik, milyen jól kijöttek egymással!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük