A világ 4 leghatalmasabb melle
Gigantikus fotókkal
Elképesztő méretek és hihetetlen domborulatok: íme, 4 hölgy, a világ legnagyobb méretű - természetesen plasztikázott - melleivel!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A mellplasztikák megosztják az embereket, vannak, akik a természetes mellek hívei, és vannak, akik jobban szeretik az implantátumok által megnagyobbított lökhárítókat.

Szilikonnal vagy anélkül? Pamela Anderson mindkettőt kipróbálta már

Ízlés és hozzáállás kérdése, hogy ki melyik változatot részesíti előnyben, mi most a világ legnagyobb melleit gyűjtöttük össze, amelyek bizony nem a természet ajándékai.

Maxi Mounds

A világ legnagyobb plasztikázott melleinek birtokosa egy Long Island-i pornószínésznő, Maxi Mounds. A hölgy elképesztően hatalmas cickói miatt 42M-es melltartót hord, mellbősége több mint másfél méter, egy-egy mellének súlya pedig meghaladja a kilenc kilogrammot!

Mounds eredetileg teljesen átlagos méretű keblekkel rendelkezett, ám ő úgy döntött, hogy plasztikai úton a lehető legnagyobbra duzzasztja melleinek méretét. Ehhez speciális implantátumra volt szükség, amelyet azonban nem sokkal a piacra dobása után – veszélyes egészségügyi szövődményei miatt – az Európai Unióban és az Amerikai Egyesült Államokban is betiltottak.

Mielőtt azonban végleg kivonták volna a forgalomból, 2001-ben néhány hölgynek még volt rá lehetősége, hogy az orvosok beültessék nekik az implantátumokat.


Így jutott hozzájuk Mounds is, aki először 2003-ban kereste meg a Guinness Világrekordokat jegyző szervezetet, ám nekik egyelőre még nem volt olyan kategóriájuk, melyben a világ legnagyobb plasztikázott melleinek járó rekordot bejegyezhették volna. Erre csak két évvel később került sor, 2005. február 4-én pedig Mounds büszkén és mosolyogva vette át a világrekordját tanúsító oklevelet.

Chelsea Charms

A 32 éves Chelsea Charms melleiben ugyanazok a ma már nem használatos implantátumok találhatóak, mint amiket Mounds melleinél is használtak. Ezt az implantátumot Dr. Gerald W. Johnson fejlesztette ki, és lényege, hogy a mell belső falát folyamatosan irritálja, amelyre a mell folyadékképződéssel válaszol, amit aztán az implantátumok magukba szívnak. Charms melleinek növekedése tehát sohasem áll meg, és habár a folyamat az elmúlt években lelassult, a veszélyességi faktor miatt melleiből rendszeresen le kell csapolni a felesleges folyadékot, különben előbb-utóbb egyszerűen szétrobbannának.


Charms cickói egyenként mintegy 12 kilogrammot nyomnak, a havi 25 milliméteres növekedés miatt térfogatuk pedig mostanra elérte a 10 ezer köbcentit, ami tíz liternek, vagyis mondjuk húsz üveg sörnek felel meg. Amikor Charms-t megkérdezték, hogy nem fáj-e tőlük a háta, csak annyit válaszolt, hogy nem, de a testmozgás és a különféle gyakorlatok az esetében nélkülözhetetlenek. Gigantikus mellei miatt ő is számos pornómagazinban és szexfilmben szerepelt már, bár az persze kérdéses, hogy vajon hány pasinak jönnek be ezek a méretek.

Kayla Kleevage

Kayla Kleevage fiatalkorában Houstonban kezdett vetkőzni különféle nightklubokban, jelenleg pedig Las Vegasban él és dolgozik. A 43 éves hölgy a pornószakma elismert alakja, több alkalommal is együtt dolgozott Maxi Mounds-szal.


Elsősorban hagyományos pornójelenetekben láthatták a nézők, de néhány esetben vadabb aktusokban is szerepet vállalt. 1996-ban indította el saját honlapját, ahol bárki megtekintheti intim helyzetben, de egy saját céget is alapított, ami pornófilmeket forgalmaz. Görögdinnyénél is nagyobb melleinek méretét ő is ezeknek a speciális implantátumoknak köszönheti, a jelenlegi információk szerint pedig 50H-s kosarú melltartót hord.

Minka

A fenti hölgyekhez képest Minka lökhárítói talán nem tűnnek olyan hatalmasnak, de azért, ha a dél-koreai hölgy szembejönne velünk az utcán, elképzelhető, hogy inkább megfutamodnánk. Minka a távol-keleti óriásmellű nők nem túl népes táborát gyarapítja. 1993-ban emigrált az Egyesült Államokba, ahol kezdetben teniszedzőként dolgozott, de mivel nem beszélt elég jól angolul, végül nem kapta meg az engedélyt.


Ezért sztriptíztáncosként folytatta karrierjét, egy évvel később pedig első pornófilmjét is bevállalta. Minka bámulatos melleinek súlya egyenként több mint hat kilogrammot nyom, és 44KK-s kosarú cicifixet hord.

Az eredetileg Michelle Kim nevű hölgy pályafutása során nemcsak színésznőként, de producerként is részt vett tucatnyi szexfilm elkészítésében, ám az utókor talán mégis inkább extrém lökhárítói miatt fog rá emlékezni.

Ezt is szeretjük