Haszontalan celebmacák
Íme, azok a hírességek, akinek nem sokat kell tenniük azért, hogy rendszeresen a címlapokra kerüljenek.

Dia

 	Lindsay Lohan 	Az egykori gyereksztárnak sem színésznőként, sem énekesnőként, sem pedig divattervezőként nem igazán sikerült befutnia. Ehelyett többször letartóztatták már ittas vezetésért, és sorra járja az elvonókat. 	Kapcsolódó cikk: 	Lindsay Lohant felpuffadt arccal fotózták le »

Lindsay Lohan

Az egykori gyereksztárnak sem színésznőként, sem énekesnőként, sem pedig divattervezőként nem igazán sikerült befutnia. Ehelyett többször letartóztatták már ittas vezetésért, és sorra járja az elvonókat.
Kapcsolódó cikk:
Lindsay Lohant felpuffadt arccal fotózták le »

Dia

 	Peaches Geldof 	Bob Geldof nagyobbik lánya tinédzseréveinek elején kezdte élni a celebek mámoros életét. Nightclubok, bulik és pasik követték egymást meglepő gyorsasággal, 19 évesen pedig hozzá is ment Max Drummey zenészhez, ám házasságuk öt hónappal később, 2009 januárjában véget is ért.

Peaches Geldof

Bob Geldof nagyobbik lánya tinédzseréveinek elején kezdte élni a celebek mámoros életét. Nightclubok, bulik és pasik követték egymást meglepő gyorsasággal, 19 évesen pedig hozzá is ment Max Drummey zenészhez, ám házasságuk öt hónappal később, 2009 januárjában véget is ért.

Dia

 	Tila Tequila 	A szingapúri születésű modell és tévésztár előszeretettel pucérkodik a férfimagazinokban, állítólagos biszexualitását hangoztatva pedig még egy saját valóságshow-t is útjára indított.

Tila Tequila

A szingapúri születésű modell és tévésztár előszeretettel pucérkodik a férfimagazinokban, állítólagos biszexualitását hangoztatva pedig még egy saját valóságshow-t is útjára indított.

Dia

 	Katie Price 	A Jordan néven is ismert reflektorfényfüggő brit celebmaca bármit hajlandó megtenni azért, hogy a figyelem középpontjában maradjon. Ciki ruhákban mutogatja magát, hedonista módon bulizik, és mindenféle műbalhékba keveredik. 2009 szeptemberében például azt nyilatkozta, hogy régebben egy híresség megerőszakolta.

Katie Price

A Jordan néven is ismert reflektorfényfüggő brit celebmaca bármit hajlandó megtenni azért, hogy a figyelem középpontjában maradjon. Ciki ruhákban mutogatja magát, hedonista módon bulizik, és mindenféle műbalhékba keveredik. 2009 szeptemberében például azt nyilatkozta, hogy régebben egy híresség megerőszakolta.

Dia

 	Kerry Katona 	Az Atomic Kitten egykori énekesnője évek óta a brit bulvársajtó kedvence. Botrányainak se szeri, se száma: dohányzott terhesen, lefotózták kokainszippantás közben, arról nem is beszélve, hogy egy zsák pénzt költött plasztikáztatásra.

Kerry Katona

Az Atomic Kitten egykori énekesnője évek óta a brit bulvársajtó kedvence. Botrányainak se szeri, se száma: dohányzott terhesen, lefotózták kokainszippantás közben, arról nem is beszélve, hogy egy zsák pénzt költött plasztikáztatásra.

Dia

 	Mischa Barton 	A Narancsvidék egykori sztárjának minden igyekezete ellenére nem sikerült színésznőként befutnia, 2009-ben a The Beautiful Life című sorozatát két epizód után kaszálták el. A züllés viszont megy neki, nem véletlen, hogy 2009 júliusában pszichiátriára került. 2012 januárjára azonban sikerült talpra állnia, pluszkilóitól is megszabadult. 	Kapcsolódó cikk: 	20 kiló mínusz! Rég volt ilyen dögös Mischa Barton »

Mischa Barton

A Narancsvidék egykori sztárjának minden igyekezete ellenére nem sikerült színésznőként befutnia, 2009-ben a The Beautiful Life című sorozatát két epizód után kaszálták el. A züllés viszont megy neki, nem véletlen, hogy 2009 júliusában pszichiátriára került. 2012 januárjára azonban sikerült talpra állnia, pluszkilóitól is megszabadult.
Kapcsolódó cikk:
20 kiló mínusz! Rég volt ilyen dögös Mischa Barton »

Dia

 	Ashley és Mary-Kate Olsen 	A divattervezőként és színésznőként felemás sikerrel tevékenykedő Olsen-ikrek az évek múlásával mintha lecsillapodtak volna. A féktelen életvitelükről elhíresült egykori gyereksztárok kerülik a botrányokat, bár arra például nem derült fény, hogy Mary-Kate-nek pontosan mennyi köze is lehetett Heath Ledger halálához. 	Ilyen volt, ilyen lett: Ashley és Mary-Kate Olsen »

Ashley és Mary-Kate Olsen

A divattervezőként és színésznőként felemás sikerrel tevékenykedő Olsen-ikrek az évek múlásával mintha lecsillapodtak volna. A féktelen életvitelükről elhíresült egykori gyereksztárok kerülik a botrányokat, bár arra például nem derült fény, hogy Mary-Kate-nek pontosan mennyi köze is lehetett Heath Ledger halálához.
Ilyen volt, ilyen lett: Ashley és Mary-Kate Olsen »

Dia

 	Shauna Sand 	Lorenzo Lamas exfeleségéből tipikus szilkikoncica lett az elmúlt évek során: melleit felfújatta és az ajkait is feltöltette. Az egykori playmate természetesen imádja illegetni magát a lesifotósok kamerája előtt, 2009 őszén pedig házi szexvideójával hívta fel magára a figyelmet.

Shauna Sand

Lorenzo Lamas exfeleségéből tipikus szilkikoncica lett az elmúlt évek során: melleit felfújatta és az ajkait is feltöltette. Az egykori playmate természetesen imádja illegetni magát a lesifotósok kamerája előtt, 2009 őszén pedig házi szexvideójával hívta fel magára a figyelmet.

Dia

 	Miley Cyrus 	A Disney feltörekvő sztárjának fontos, hogy miközben igyekszik megfelelni az elvárásoknak, megbotránkoztassa a közvéleményt. Egy díjátadón például rúdtáncot lejtett, topless fotókon pózolt a Vanity Fairben. Nem meglepő, hogy 2009 legrosszabb példaképének szavazták meg. 	Többet mutatott, mint akart! Zavarba ejtő szerelésben fotózták le Miley Cyrust »

Miley Cyrus

A Disney feltörekvő sztárjának fontos, hogy miközben igyekszik megfelelni az elvárásoknak, megbotránkoztassa a közvéleményt. Egy díjátadón például rúdtáncot lejtett, topless fotókon pózolt a Vanity Fairben. Nem meglepő, hogy 2009 legrosszabb példaképének szavazták meg.
Többet mutatott, mint akart! Zavarba ejtő szerelésben fotózták le Miley Cyrust »

Dia

 	Coco 	Nicole Austin a vörös szőnyeg bűvöletében élő egyik legismertebb celebmaca, akinek legnagyobb teljesítménye az, ha rapper férje, Ice-T oldalán megjelenik valamelyik rendezvényen vagy tévéműsorban.

Coco

Nicole Austin a vörös szőnyeg bűvöletében élő egyik legismertebb celebmaca, akinek legnagyobb teljesítménye az, ha rapper férje, Ice-T oldalán megjelenik valamelyik rendezvényen vagy tévéműsorban.

Dia

 	Tara Reid 	Az Amerikai pite sztárja előtt egykor egy fényes karrier ígérete állt, amit azonban nem sikerült valóra váltania. Ittas magánprodukcióival, elbaltázott plasztikai műtéteivel és étkezési zavarával azonban sikerült elérnie, hogy egy darabig még ne felejtsék el a nevét. 	Kapcsolódó cikk: 	Arcpirító fotók! Tara Reid már megint nem bírt magával »

Tara Reid

Az Amerikai pite sztárja előtt egykor egy fényes karrier ígérete állt, amit azonban nem sikerült valóra váltania. Ittas magánprodukcióival, elbaltázott plasztikai műtéteivel és étkezési zavarával azonban sikerült elérnie, hogy egy darabig még ne felejtsék el a nevét.
Kapcsolódó cikk:
Arcpirító fotók! Tara Reid már megint nem bírt magával »

Dia

 	Kim Kardashian 	O. J. Simpson védőügyvédjének lánya 2007-es házi szexvideójával robbant be a semmirekellő hírességek klubjába, azóta pedig hétről hétre mindig megmutatja hatalmas fenekét. Kisbabája születése után remélhetőleg lenyugszik. 	Kim Kardashian »

Kim Kardashian

O. J. Simpson védőügyvédjének lánya 2007-es házi szexvideójával robbant be a semmirekellő hírességek klubjába, azóta pedig hétről hétre mindig megmutatja hatalmas fenekét. Kisbabája születése után remélhetőleg lenyugszik.
Kim Kardashian »

Dia

 	Jodie Marsh 	Az egyik legidegesítőbb brit glamour modell számos férfimagazinban mutatta már meg nevetségesen nagyra felfújt melleit. 2007-es valóságshow-jában férjet keresett magának, ám a műsor vége után kiderült, hogy az egész kamu volt, és a kiválasztott pasi már régóta a párja.

Jodie Marsh

Az egyik legidegesítőbb brit glamour modell számos férfimagazinban mutatta már meg nevetségesen nagyra felfújt melleit. 2007-es valóságshow-jában férjet keresett magának, ám a műsor vége után kiderült, hogy az egész kamu volt, és a kiválasztott pasi már régóta a párja.

Dia

 	Janice Dickinson 	A nyolcvanas évek egyik legismertebb modellje - akitől állítólag maga a szupermodell elnevezés is származik - az elmúlt években leginkább szétplasztikázott testével került a címlapokra, amelyet sikerült alaposan szétszabatnia sebészeivel. 	Bikiniben mutatta meg fonnyadt testét az ismert modell »

Janice Dickinson

A nyolcvanas évek egyik legismertebb modellje - akitől állítólag maga a szupermodell elnevezés is származik - az elmúlt években leginkább szétplasztikázott testével került a címlapokra, amelyet sikerült alaposan szétszabatnia sebészeivel.
Bikiniben mutatta meg fonnyadt testét az ismert modell »

Dia

 	Kelly Osbourne 	A legendás rocker, Ozzy Osbourne lánya elsősorban apja hírnevének és a család életéről szóló valóságshow-nak köszönheti, hogy felkapott híresség lett belőle. Ezzel természetesen együtt járt több elvonó is, ahova többek között fájdalomcsillapító-függősége miatt járt.

Kelly Osbourne

A legendás rocker, Ozzy Osbourne lánya elsősorban apja hírnevének és a család életéről szóló valóságshow-nak köszönheti, hogy felkapott híresség lett belőle. Ezzel természetesen együtt járt több elvonó is, ahova többek között fájdalomcsillapító-függősége miatt járt.

Blog.hu ajánló
Fotó: