Vilmos és Harry együtt gyászolnak - Hosszú idő után együtt mutatkoztak
A viszálykodó testvérek egy időre elásták a csatabárdot.

GettyImages-951562106 (2)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő halála után a viszálykodó hercegek is elásták a csatabárdot, és együtt mutatkoztak szombat délután.

Az új wales-i herceg  és testvére utoljára 2021 júliusában Diana hercegnő szobrának avatásakor léptek együtt a nyilvánosság elé.

Vilmos és Harry ismét együtt

A királynő halála nem csak királyi családként állította nehéz idők elé a windsorokat, de szeretett édesanyjuk, nagyanyjuk elvesztésével is meg kell küzdeniük, ráadásul a világ figyelő szemei előtt. 

A hírek szerint Harry herceg már későn érkezett Balmoralba, Németországból kellett Skóciába repülnie, és elsőként hagyta el az északi királyi rezidenciát. Eszerint azért, hogy Londonban várja feleségét Meghant.

 Az új wales-i herceg Vilmos, aki apjától szombaton kapta meg a címet, fontosnak tartotta, hogy egységet mutassanak a nemzet előtt, ezért személyesen hívta öccsét és feleségét, hogy közösen gyászoljanak. Szombaton délután az egykor csak fab fournak - fantasztikus négyesnek - hívott csapat együtt sétált Windsorban. Beszélgettek az út mellett álló alattvalókkal és megtekintették a rengeteg virágot, amit Erzsébet királynő emlékére helyeztek el a kastélynál a gyászolók. A képeket itt nézheted meg

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük