A Harry Potter szőke gyerekszereplője volt – A 28 éves Evanna Lynch így megváltozott

Rá sem lehet ismerni, az egykori bohókás kislány kifinomult nővé érett.

luna

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Harry Potter-filmeken milliók nőttek fel. Akik gyermekként szerelmesek lettek a varázslóvilágba kalauzoló filmekbe, mára felnőttek, csakúgy, mint a film egykori gyerekszereplői. A Luna Lovegood bőrébe bújó Evanna Lynch is jócskán megváltozott az utolsó rész óta, amit 2011 nyarán mutattak be.

12 év telt el, mióta legelőször láthattuk a Harry Potter-filmekben szerepelni. Már akkor is bájos volt, de mára lélegzetelállítóan szép lett.

Evanna Lynch a Harry Potter Luna Lovegoodja volt

Evanna Lynch Írországban látta meg a napvilágot 1991-ben. Hatalmas rajongója volt a Harry Potter-könyveknek. Még magának a történet szülőanyjának, J. K. Rowlingnak is leveleket írt, hogy kifejezze csodálatát. Ez a megszállottság késztette, hogy jelentkezzen szereplőnek a regényekből készült filmekbe.

2003-ban anorexiával került kórházba, ekkor érte az a szerencse, hogy személyesen találkozhatott az írónővel, aki épp szülővárosában dedikálta az akkor a boltokba került Harry Potter és a Főnix Rendjét. A lányt kiengedték egy órára, hogy aláírassa saját példányát, sőt még váltott is egy pár szót kedvenc írójával. Ez a találkozás késztette, hogy jelentkezzen a filmverzió meghallgatására.

Olyan jól szerepelt, hogy 1500 jelentkező közül végül nála landolt a kissé habókos Luna Lovegood szerepe.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a többi roxforti diáklány a filmek óta.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük