A Harry Potter szőke gyerekszereplője volt – A 28 éves Evanna Lynch így megváltozott
Rá sem lehet ismerni, az egykori bohókás kislány kifinomult nővé érett.

luna
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Harry Potter-filmeken milliók nőttek fel. Akik gyermekként szerelmesek lettek a varázslóvilágba kalauzoló filmekbe, mára felnőttek, csakúgy, mint a film egykori gyerekszereplői. A Luna Lovegood bőrébe bújó Evanna Lynch is jócskán megváltozott az utolsó rész óta, amit 2011 nyarán mutattak be.

12 év telt el, mióta legelőször láthattuk a Harry Potter-filmekben szerepelni. Már akkor is bájos volt, de mára lélegzetelállítóan szép lett.

Evanna Lynch a Harry Potter Luna Lovegoodja volt

Evanna Lynch Írországban látta meg a napvilágot 1991-ben. Hatalmas rajongója volt a Harry Potter-könyveknek. Még magának a történet szülőanyjának, J. K. Rowlingnak is leveleket írt, hogy kifejezze csodálatát. Ez a megszállottság késztette, hogy jelentkezzen szereplőnek a regényekből készült filmekbe.

2003-ban anorexiával került kórházba, ekkor érte az a szerencse, hogy személyesen találkozhatott az írónővel, aki épp szülővárosában dedikálta az akkor a boltokba került Harry Potter és a Főnix Rendjét. A lányt kiengedték egy órára, hogy aláírassa saját példányát, sőt még váltott is egy pár szót kedvenc írójával. Ez a találkozás késztette, hogy jelentkezzen a filmverzió meghallgatására.

Olyan jól szerepelt, hogy 1500 jelentkező közül végül nála landolt a kissé habókos Luna Lovegood szerepe.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a többi roxforti diáklány a filmek óta.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük