Harry ellopta a show-t Meghan szülinapján: még Melissa McCarthy sem bírta nevetés nélkül
Harry herceg nem bírt magával, Melissa McCarthyt is megnevettette.

harry meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné augusztus 4-én ünnepelte meg 40. születésnapját, ennek alkalmából egy rövid videót osztott meg az alapítványuk honlapján, az Archewell.com oldalon.

A pár perces videóban Melissa McCarthy és Meghan beszélgetnek arról, milyen jótékonysági ötlettel állt elő a hercegné a kerek évforduló alkalmából. Egy pillanatra Harry is felbukkant a színen, ezzel rögtön ellopta a show-t.

Harry herceg ellopta a show-t Meghan szülinapján

A felvétel alatt Meghan és Melissa McCarthy színésznő webkamerán keresztül beszélgettek, mind a ketten a saját otthonukból jelentkeztek. Tavaly július óta Sussex hercege és hercegnéje Los Angelesből Montecitóba költözött, ott vettek egy luxusbirtokot. Miközben zajlott a beszélgetésük, a háttérben, az ablakban megjelent Harry herceg, aki zsonglőrmutatványt mutatott be labdákkal.

Harry herceg zsonglőrködni próbált az ablakból.
Harry herceg zsonglőrködni próbált az ablakból.
Fotó: Archewell.com

A trükk elsőre még jól ment neki, azonban végül kiestek a labdák a kezéből, ennek természetesen McCarthy is szemtanúja volt, akinek ez volt a reakciója: "Úristen!" Ezután egy kisebb röhögőgörcsöt kapott, ahogy az alábbi képen is látszik, a színésznőt nagyon megnevettette a herceg. A teljes videót ide kattintva tudod megnézni. A honlapra a "Watch now" - magyarul: nézd meg most - feliratra kattints, hogy elinduljon a kétperces felvétel.

Melissa McCarthy nem bírta ki nevetés nélkül.
Melissa McCarthy nem bírta ki nevetés nélkül.
Fotó: Archewell.com

Melissa McCarthy viccesen tippelgetett, mire vágyik Meghan a szülinapján, például javasolta neki, tartson teadélutánt a csirkéi társaságában, majd előhozakodott azzal, lehet, a hercegnének is kéne egy Briliáns elmék-különkiadásban szerepelnie csakúgy, ahogy a Jóbarátok sztárjai tették idén egy nagy találkozás keretében, de a komika a jachtparti ötletével is előállt. Végül a hercegné elárulta, egy jótékonysági projekten dolgozik, ugyanis több millió nő elhagyta vagy elveszítette az állását a pandémia alatt, ezért rajtuk szeretne segíteni, hogy ismét elhelyezkedhessenek. 

- Úgy gondolom, hogy a mentorálás az egyik módja annak, hogy segítsünk a nőknek visszanyerni az önbizalmukat és újjáépíteni gazdasági erejüket, születésnapom alkalmából negyven barátot, aktivistát, sportolót, művészt és világvezetőt kértem meg, hogy segítsenek elindítani ezt a globális erőfeszítést azáltal, hogy hozzájárulnak negyven perc mentoráláshoz, és támogatják a nők visszatérését a munkaerőpiacra. Ezzel az idővel, remélem, hogy mindannyian segítenek valakinek a szakmai élet előrehaladásában a saját feltételei szerint, és remélem, hogy számtalan embert inspirálnak arra is, hogy negyven percet fordítsanak idejükből - ezt már a honlapján fogalmazta meg.

Itt lakik Harry és Meghan

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű otthona van a hercegi párnak Montecitóban.

Ezt is szeretjük