Kiderült, mit tervez Harry és Meghan Erzsébet királynő halála után: egy királyi forrás árulta el
Harry hercegnek és Meghan hercegnének kész terve van arra az esetre, ha a palota bejelenti, elhunyt az uralkodónő.

harrymeghan-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 37 éves Harry herceg még 2020 januárjában jelentette be a világnak, szakít a királyi családdal, feleségével, Meghan hercegnével és kisfiukkal, Archie Harrisonnal Amerikába költöznek. 

Ennek egyik oka az volt, hogy a brit sajtó nagyon komolyan zaklatta őket, főleg az afroamerikai származású színésznőt érték csúnya támadások. Harry herceg rettegett, nehogy a feleségével ugyanaz történjen, mint édesanyjával, Diana hercegnővel, akinek autója lesifotósok miatt szenvedett balesetet. A költözés mellett szólt az is, hogy így sokkal szabadabbak lehetnek, többféle munkát vállalhatnak, illetve megkötések nélkül nyilatkozhatnak. 

Harry és Meghan ezt teszi, ha meghal a királynő

Harry herceg és Meghan Markle második gyermeke, egy kislány, aki a Lilibet Diana nevet kapta, már az Egyesült Államokban született 2021 júniusában. Bár az a hír járja, hogy a hercegi pár elégedett új életével, egy szakértő szerint azért ez nem teljesen van így. 

Harry herceg és Meghan Markle szeretne visszatérni a királyi családba?
Harry herceg és Meghan Markle szeretne visszatérni a királyi családba?
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Kinsey Schofield a GB New-nak adott interjújában beszélt arról, Harry és Meghan valójában arra vágyna, hogy csak amolyan részmunkaidős tagjai legyenek a királyi családnak. Erre azonban nem kaptak lehetőséget Erzsébet királynőtől, aki állítólag azon az állásponton volt, hogy vagy csinálják, és adjanak bele száz százalékot, vagy egyáltalán ne. 

Ezért azt tervezik, hogy Harry herceg nagymamája, az idén 96 éves királynő halálának esetén visszakéredzkednek a családba. Úgy gondolják ugyanis, hogy a fiatalabb generáció könnyebben elfogadja majd a feltételeiket. 

A riporter ekkor megkérdezte Schofieldtől, hogy Harry herceg és Meghan Markle vajon nem érzi-e úgy, hogy bocsánatot kellene kérniük, a szakértő meglepő választ adott. 

- Nem hiszem, hogy úgy éreznék, hogy valamit rosszul csináltak. Nem gondolom úgy, hogy bocsánatkérés várható - mondta. 

Komplett tervük van arra az esetre, ha a királynő meghal.
Komplett tervük van arra az esetre, ha a királynő meghal.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Meghan és Harry azt gondolja, ha az idősebb családtagok meghalnak, vagyis egészen konkrétan a királynő, visszatérhetnek majd, és lehetnek részmunkaidős tagjai a királyi családnak – tette hozzá.

Bár mindez talán egy kicsit szívtelenül hangzik, Harry herceg és felesége egyáltalán nem várja a királynő halálát. A herceg nagyon szereti a nagymamáját, felnéz rá és a tengerentúlról is aktívan tartja vele a kapcsolatot interneten keresztül. 

Katalin hercegné anyukája ilyen szép

Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton idén ünnepli a 67. születésnapját. Az ötszörös nagymama igazi örökmozgó lélek, aki imád tevékenykedni. Lelkesen viszi Party Pieces nevű vállalkozását, amit még akkor alapított, amikor Katalin és a testvérei, Pippa és James kicsik voltak. Cége Instagram-oldalára tettek ki róla egy új fotót, amelyen elképesztően néz ki Katalin anyukája.Cover-fotó: Getty Images/Anwar Hussein

Ezt is szeretjük