Harry és Meghan nem sokat tett le az asztalra: a velük leszerződött cégnél betelt a pohár
Harry és Meghan 25 millió dolláros szerződést kötöttek a Spotify-jal még 2020-ban.

GettyImages-1054546696
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné még 2020-ban kötöttek egy 25 millió dolláros, azaz közel 8 milliárd forintos szerződést a Spotify-jal, hogy saját tartalmakat készítsenek a zenés streamingszolgáltató számára. 

Elindították az Archewell Audio névre elkeresztelt podcast-csatornájukat, melynek első epizódját 2020 decemberében töltötték fel, a rajongók tűkön ülve várták a többi tartalmat, azonban több mint egy év eltelt, és még mindig nem készültek újabb epizódok. A Spotify fejeseinél érthető módon betelt a pohár, így muszáj volt beavatkozniuk, hogy Sussex hercege és hercegnéje végre ismét gyártsanak tartalmat, írta meg a The Sun.

Harry és Meghan a 25 millió dolláros szerződés ellenére nem csinált sok mindent

Miután 2020-ban új életet kezdtek az Amerikai Egyesült Államokban, a hercegi pár két céggel is szerződést kötött, az egyik a Netflix volt, aminek értékét 100 millió dollárra becsülik, a másik pedig a Spotify volt, velük 25 millió dollárban egyeztek meg. Utóbbi cégnek már abban az évben gyártottak tartalmat, az Archewell Audio exkluzív, első karácsonyi epizódjában Elton John és James Corden is szerepeltek. Ez a beszélgetés 33 perces volt összesen.

GettyImages-1352552232
Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

Ígéretesnek érkezett a projekt, a rajongók alig várták az újabb epizódokat, eljött 2021, ám nem történt semmi a Spotify háza táján. Ettől függetlenül Harry és Meghan többször is hallatták tavaly a hangjukat, Oprah Winfrey egy exkluzív interjút készített velük. A herceg külön podcastbeszélgetést vállalt Dax Sheparddal, ahol nyíltan beszélt az életéről, illetve Oprah-val elkészítette az Apple TV+-ra a The Me You Can't See sorozatot, ahol szintén vallott az érzéseiről és tapasztalatairól.

A cég vezetősége több mint egy évet várt arra, hogy a hercegi pár további tartalmakat gyártson, de ez nem történt meg, így muszáj volt közbeavatkozniuk. Új személyzetet toboroznak, hogy az Archewell Audióval közreműködve egy olyan műsorban dolgozzanak, amelyben befolyásos nőket mutatnak majd be.

GettyImages-1235516915
Fotó: NDZ/Star Max / Getty Images Hungary

Egy olyan vezető producert keresnek, akinek van munkatapasztalata a nagy horderejű tehetségekkel, és érdekli a társadalmi aktivizmus, illetve a popkultúra. A szerződés rövid távra, fél évre szólna, és a munkát Los Angelesben kell majd végezni.

- A Spotify régóta vár néhány tartalomra Harrytől és Meghantől, és most úgy tűnik, végre a kezükbe vették a dolgokat - magyarázta a forrás, aki szerint ha a cég vezetői leszerződtetnek egy profi producert, akkor az ő segítségével végre kicsikarhatnak új Archewell Audio-részeket a házaspártól.

Meghan hercegné legdögösebb fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné legszexibb pillanatait. Ezek a fotók akkor készültek, amikor még nem volt Harry herceg felesége.

Ezt is szeretjük