Harry és Meghan csúnyán beégtek: ennél cikibb helyzetbe nem is keveredhettek volna bele
Harry herceg és Meghan hercegné a Netflix-előzetesük miatt égtek be.

GettyImages-1054509676
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Harry herceg és Meghan hercegné életéről szóló dokumentumfilm-sorozat december 8-tól lesz elérhető a Netflixen, az előzetest december 1-én tették közzé.

A kicsivel több mint egyperces bemutatót eddig közel 7 millióan látták a YouTube-on, a felvétel képsorait nézve a szemfülesek csúfos bakikat is kiszúrtak.

Harry herceg és Meghan hercegné beégése a Netflix-előzetesük miatt

Jesús Enrique Rosas testbeszédszakértő, illetve a The Body Language Guy YouTube-csatorna készítője szigorú kritikusa Sussex hercegének és hercegnéjének. Twitter-oldalán is bebizonyította követőinek, milyen kellemetlen bakit követtek el a dokumentumfilmjük előzetesében, leírta, hogy a hibát a Gilda_fitzgerald Instagram-oldal szúrta ki. A 31. másodpercnél rengeteg paparazzo látható egy kupacban, az ember azt gondolná, hogy a felvétel akkor készült, amikor Harry és Meghan éppen egy nyilvános eseményen jelentek meg, ám ez nem így történt. 

A fotósokat ábrázoló kép valójában 2011 júliusában, a Harry Potter film premierjén készült, írta meg a Daily Mail, a fotósügynökségek oldalán pedig bárki megvásárolhatja azt bizonyos összegért cserébe. 2011-ben Meghan még nem is találkozott a herceggel, csak öt évvel később ismerkedett meg vele, sőt, ebben az évben házasodott össze Vilmos herceg és Katalin hercegné.

A rajongók szerint ennél kínosabb dolgot nem művelhettek volna:

"Majdnem belehaltam a szekunder szégyenérzetbe. Meghan csak vágyik arra, hogy ekkora legyen az érdeklődés iránta."

"Ha eddig nem lett volna elég, hogy Harryék nap mint nap leégetik magukat, erre jön még a Netflix is, hogy "megmentse" őket!"

"Ez még csak a kezdet! Képzeljetek el hat olyan epizódot, ami hemzseg majd a hazugságoktól és leleplezésektől. Mégis mi a francot gondolnak? Ha megnézzük a műsorukat, és elolvassuk majd a könyvüket, akkor megszeretjük őket? Egyre lejjebb csúsznak a szórakoztatásban!"

Nem a lesifotósok hada volt az egyetlen kellemetlen pont: egy másik felvétel még akkor készült Harry hercegről, amikor exbarátnőjével, Chelsy Davyvel mutatkozott az utcán. A házaspár kritikusa erről is posztolt a Twitter-oldalán.

Ez az eset már megosztotta a kommentelők véleményét, többen úgy vélték, hogy kínos, hiszen mégis az exével szerepelt azon a fotón, ám mások Harry védelmébe keltek.

"Szerintem azért rakták be ezt a képet, mert Harry teljes életét feldolgozzák: a gyerekkorától kezdve, a katonai évein át Meghanig. Reménykedjünk benne, hogy a fotó teljes egészét megmutatják majd, nem csak ő szerepe majd rajta. Ha a Netflix nem említi meg a volt barátnőit, az csökkenti a sorozat hitelességét" - fogalmazta egy Twitter-felhasználó.

Egy másik rajongó arra hívta fel a figyelmet, hogy egy olyan fotót is felhasználtak az előzetesben, ami akkor született, amikor a hercegi pár még nem is élt. A gyerekek a brit zászlókkal nem Harryéknek örültek annyira, hanem Mária brit királynénak, a felvétel 1938-ban készült.

Katalin hercegné szexi estélyije

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép volt Katalin hercegné a 2022-es Earthshot Prize-gálán.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük