Itt a vége: Harry herceg és Meghan hercegné véglegesen elszakadnak a palotától
Harry-ék hivatalosan is különköltöztek Vilmoséktól.

meghan-hercegne-harry-herceg-koltozes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki megdöbbent, amikor Harry herceg és Meghan hercegné bejelentették, hogy elköltöznek Kensington-palotabeli otthonukból, és jóval messzebb, a windsori Frogmore Cottage-ban telepednek le véglegesen.

Emiatt költöztek el a palotából

Nem éppen jókorra időzítették a költözést, hiszen tavaly ősz óta még a csapból is az folyik, hogy dúl a viszály közte és sógornője, Katalin hercegné között, a két erős személyiségű nő ugyanis nem fér meg egymás mellett. Akkor egy bennfentes így nyilatkozott a Daily Mailnek a viszonyukról:

- Az egykori színésznő érkezése finoman szólva is felkavarta az állóvizet. Meghan nagyon erős és határozott személyiség, aki mindig eléri, amit akar. Harry ebben remek partner, hiszen még a nagyanyjával is szembement miatta az esküvő előtt, és közölte a királynővel, hogy "amit Meghan akar, azt meg is kapja". Sajnos az is probléma, hogy Meghan és Katalin viszonya nem igazán baráti. Nem azt mondom, hogy mély gyűlölet van a dolog mögött, de nem is kedvelik egymást különösebben - nyilatkozta az állítólagos ismerős.

Harry herceg életrajzírója, Duncan Larcombe is megerősítette, hogy nem éppen felhőtlen a viszony a sussexi és a cambridge-i hercegné között, bár ő sokkal szaftosabb részletekkel is szolgált:

- Harry és Vilmos, akármennyire szerették volna, hogy a feleségeik összebarátkozzanak, egyszerűen ég és föld a két nő. Ráadásul az sem segít a helyzetükön, hogy mindkét férfi foggal-körömmel védi a kedvesét. Egy alkalommal majdnem össze is verekedtek egy nézeteltérés során. Ez tény. Kevesen tudják, de megtörtént eset. Hiába titkolóznak, és próbálják eltussolni az ügyet, már mindenki számára evidens, hogy Meghan és Katalin nem értenek szót egymással. Ha megfigyelitek a közleményeket, nem véletlen, hogy a palota csak egyes híreszteléseket tagadott az üggyel kapcsolatban - mesélte még januárban.

A hivatalos álláspont természetesen az a költözésről, hogy a baba érkezése miatt túlságosan kicsivé vált számukra a Kensington-palotában lévő szállásuk, ezért szerettek volna egy nagyobb házba költözni. Az sem elhanyagolandó szempont, hogy a Frogmore Cottage sokkal jobban kiesik a radarról, mint a híres-neves Kensington, ezért Harry és Meghan remélik, hogy sokkal privátabb életük lehet nekik és a gyermeküknek.

A herceg a palotát ugyanis korábban egy gömbakváriumhoz hasonlította, amiben megszűnik a magánélet fogalma. Ennek ellenére maga a költözés ténye is beszédes, főként, hogy a páros saját, hivatalos Instagram-oldalt is kezdett, ezzel jelezve, hogy teljesen elkülönülnének Katalintól és Vilmostól.

Érdekesség, hogy a Frogmore Cottage korábban Erzsébet királynő néhai nagybátyjáé, Edward királyé és feleségéé, Wallis Simpsoné volt. Edward óriási botrányt okozott, amikor néhány hónap uralkodás után lemondott a trónról, mivel királyként nem engedélyezték neki, hogy feleségül vegye nagy szerelmét, az amerikai, elvált nőt, Wallis Simpsont.

Simpsont leplezetlenül megvetették a britek, hiszen még férjes asszony volt, amikor már elkezdett összejárni Edwarddal. Miután Erzsébet királynő édesapját, Györgyöt megkoronázták, végül titokban összeházasodtak, de cím és vagyon nélkül maradtak, később pedig a kapcsolatuk is igencsak megromlott. Reméljük, Harry-éknek nem hoz balszerencsét a kastély.

Ez volt Harry és Meghan titkos szerelmi fészke

Mielőtt a Frogmore Cottage-ba költöztek volna, a páros időről időre ide vonult vissza, ha egy kis nyugalomra és privát szférára vágytak. Nézd meg a szerelmi fészküket!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük