Beszédes fotót közölt Harry és Meghan - Nem közösködnek Vilmosékkal
Minden téren külön akarnak válni Vilmos hercegtől és Katalin hercegnétől.

harry-herceg-meghan-hercegne-instagram-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család tagjainak ugyan hivatalosan nem lehet közösségi oldaluk, azonban a hivatalos megjelenéseiket három helyen dokumentálják. Katalin hercegné, Vilmos és Harry herceg színtere a KensingtonRoyal, Károly herceg és Kamilla nevében a ClarenceHouse oldalán posztolgatnak, Erzsébet királynő és a család többi tagja pedig a RoyalFamily oldalán kap helyet.

Harry-ék teljesen elszakadnak Vilmoséktól

Mikor Meghan hercegné bekerült a családba, evidens volt, hogy ő is csatlakozik a trióhoz, így Katalin, Vilmos és Harry mellett ő is a Kensington-palota hivatalos oldalára került. Úgy tűnik azonban, hogy nem tetszett neki ez a négyes felállás, ezért hirtelen új oldallal bővült a família social média közössége, a SussexRoyallal, melyen a jövőben már csak Harry, Meghan és születendő gyermekük jelenik meg.

Ez csak még jobban alátámasztja azt a pletykát, miszerint Katalin hercegné és Meghan nem jönnek ki egymással. Habár a hercegi testvérpár mindig egymás mellett élt, hogy minél többet láthassák egymást, Harry nagyon megváltozott, mióta Meghan belépett az életébe. Közölte, hogy elköltöznek a Kensington-palotából, és a jóval nagyobb windsori Frogmore Cottage-ban leltek otthonra, melynek jelenleg ugyan zajlik a felújítása, de természetesen a pici érkezéséig minden munkálatot befejeznek.

- Az egykori színésznő érkezése finoman szólva is felkavarta az állóvizet. Meghan nagyon erős és határozott személyiség, aki mindig eléri, amit akar. Harry ebben remek partner, hiszen még a nagyanyjával is szembement miatta az esküvő előtt, és közölte a királynővel, hogy "amit Meghan akar, azt meg is kapja". Sajnos az is probléma, hogy Meghan és Katalin viszonya nem igazán baráti. Nem azt mondom, hogy mély gyűlölet van a dolog mögött, de nem is kedvelik egymást különösebben - nyilatkozta egy állítólagos ismerősük még novemberben a Daily Mailnek.

Harry szerettei nem is támogatták az esküvőt

Azóta az is kiderült, hogy sem Vilmos herceg, sem Harry legjobb barátja, a csak Skippy-ként ismert Tom Inskip nem támogatta a frigyét Meghannal. Olvasd el, miért!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük