Az első fotók a Harry és Meghan életéről szóló film forgatásáról: így hasonlítanak a színészek a hercegi párra
Harry és Meghan életéről egy harmadik filmet készít a Lifetime kábelcsatorna.

harry-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család tagjai már megszokhatták, hogy az életüket gyakran dolgozzák fel filmek és sorozatok formájában. Ezeknek az alkotásoknak a készítői általában törekednek a hitelességre, ezért a család hivatalos életrajzíróival egyeztetnek, nem mellesleg olyan színészeket próbálnak összeválogatni, akik tényleg az adott illetőre emlékeztetik az embert.

Persze ahányféle produkció, annyiféle költségvetés: A korona című, Netflixen futó sorozat például már a prémiumkategóriába tartozik, így olyan neves színészeket is le tudtak szerződtetni az elmúlt években, mint például Olivia Colman, Helena Bonham Carter vagy Gillian Anderson. A Lifetime kábelcsatorna Harry herceg és Meghan hercegné életéről készít egy új alkotást Harry & Meghan: Escaping The Palace címmel, ami a királyi családból való visszavonulásukra fókuszál majd.

Harry és Meghan életéről film készül

A héten jelentek meg az első forgatási képek a filmről, az alábbi felvételen a hercegnét játszó Sydney Morton látható. A színésznő életében először bújhat Meghan bőrébe. Karrierjét 2011-ben kezdte, olyan alkotásokban szerepelt, mint A kezdő, a Manifest vagy a Netflixen is megtalálható Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker című minisorozat.

tk3s tid exclus  harry  598159
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

A herceget Jordan Dean alakítja majd, már 1992-ben feltűnt a vásznon kisgyerekként az Imádlak Mr. Manhattan! című filmben, de csak 2008-tól kezdett rendszeresen szerepelni a képernyőn, olyan sorozatokban szerepelt, mint az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék, A megtorló vagy A tettes.

tk3s tid exclus  harry  598015
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

Nem ez az első alkalom, hogy a Lifetime filmet készít a hercegi párról, 2018 májusában jelent meg a Harry & Meghan: A Royal Romance című romantikus filmjük, ami a megismerkedésükre fókuszált. 2019 májusában mutatták be a második részt Harry & Meghan: Becoming A Royal címmel, ami már az esküvőjük körüli időszakot mutatta be. Az első és a második részben is teljesen más színészek játszották a párt.

A két új színész nem mindenkit győzött meg, a hercegi pár egyik rajongói oldala feltöltötte az első fotójukat az Instagram-oldalára, ám elég vegyes kommentek érkeztek: "Nem lesz ez így jó, ezek ketten nem is hasonlítanak rájuk!", "Nem tudtak volna olyan embereket találni, akik tényleg rájuk emlékeztetnek? Ők nagyon messze vannak ettől!", "Jézusom, ennél rosszabb castingot még nem láttam" - fogalmazták a kritikusok.

Mások viszont pozitívakat írtak róluk: "Csodálatosak!", "Alig várom, hogy már megnézhessem a folytatást, kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg" - kommentelték.

Katalin hercegné hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné hivatalos hasonmását. 

Ezt is szeretjük