Máris megszületett Harry és Meghan kisbabája? Sokatmondó posztot osztottak meg

Titokban megérkezett a bébi Sussex?

meghan-harry-baba-bebi-sussex-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné kisbabájának születését tűkön ülve várták a rajongók, a pár azonban nagy csalódást okozott nekik, amikor bejelentették, hogy a lehető legnagyobb titokban fog megérkezni a csemetéjük, születését pedig jóval később tárják majd a világ elé.

Meg is született a baba?

Tegnapi, Instagramra kitett posztjuk után azonban sokan úgy vélik, hogy meg is született a kisbabájuk, ugyanis a fogalmazás elég sokat sejtető. Az üzenetben Harry és Meghan köszönetet mondanak a követőiknek, akiket arra kértek, hogy a gyermeküknek szánt ajándék helyett egy-egy jótékonysági szervezetnek küldjenek egy kisebb összeget a nevükben - a végén azonban mintha el is szólnák magukat.

- Egy héttel ezelőtt a sussexi herceg és hercegné azt kérték, hogy azt az összeget, amiből ajándékot küldenének az elsőszülöttjüknek, inkább fordítsák jótékony célra, és ajánlják fel egy tetszőleges szervezetnek a nevükben. Nagyon sokan eleget tettek a kérésüknek, rengetegen segítettek. A királyi fenségek szeretnék, ha tudnák, mennyire nagyra értékelik a gesztust, és, hogy egy jó ügyet támogatnak, ami tényleg megváltoztatja a világot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just one week ago, The Duke and Duchess of Sussex asked that you kindly consider supporting various organisations around the world in lieu of sending gifts for the upcoming arrival of their first born. Not only did many of you lend your support, you took action. Their Royal Highnesses wanted you to know the impact of your support – the direct effect your donation, energy, and action made! YOU chose to be part of the collective good, and you have made a real difference. Whether a $5 donation, £1000 contribution, offering to volunteer, or spreading the word – you’ve played your part. And on behalf of The Duke and Duchess (and Baby Sussex), we thank you so much. YOUR IMPACT: @thelunchboxfund will now be able to provide a minimum of 100,000 additional hot nutritionally fortified meals to children in dire need across South Africa @littlevillagehq received donations from all over the world (from UAE to Hong Kong and the US), they’ve increased their monthly donors, had a surge in volunteer applications, and re-energized their hard working team of 200+ staff and volunteers @wellchild can now provide 300+ additional hours of specialist care by a Well Child Nurse for a child with serious health needs, allowing families to stay together at home vs in hospital @Baby2Baby have received over 5,000 products to disperse to children in need, including cribs, books, backpacks, diapers and have received monetary donations from around the globe - from Guadalajara to Italy. You made this happen. Thank you.

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Akkor is, ha 5 dollárt, akkor is, ha 1000 fontot ajánlott fel, akkor is, ha segítőként támogatja a szervezetet, vagy, ha csak megosztotta a posztot, hogy többen lássák, köszönjük. A sussexi herceg, a sussexi hercegné és bébi Sussex nevében is, nagyon köszönjük - írták a közösségi oldalon.

A bébi Sussex nevet egyébként a rajongók ragasztották rá a picire, állítólag a pár korábban Kis Pocaknak becézte a pocaklakót. Ezzel a poszttal azonban megindult a lavina, ugyanis a rajongók szerint így tudatják, hogy a Kis Pocak megérkezett, és már hivatalosan is bébi Sussex a megnevezése. Mivel Meghanról korábban kiderült, hogy áprilisban szül, és csak később jelentik be a baba érkezését, simán megtörténhet, hogy a kommentelőknek igazuk van, és már meg is született a család legújabb tagja.

Meghan felrúgja a hagyományt

A hercegné Katalinnal ellentétben nem hajlandó beállni a sorba - sorra rúgja fel a hagyományokat. Olvasd el, legutóbb miként határozott a babáját illetően!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük