Meglepődsz, kiről nevezték el Harry és Meghan kisfiát - Mit szól ehhez a királynő?
A különleges név ezúttal nem az egyik felmenőjüktől származik.

meghan-harry-fia-archie-nev-macska-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi családban komoly hagyománya van a névadásnak: általában az egyik felmenőjük nevét kapják a gyerekek, a tiszteletadás jeleként. György herceg például Erzsébet királynő édesapjának nevét viseli, Charlotte pedig megkapta az Elizabeth és Diana nevet is - előbbit dédnagymamája, utóbbit elhunyt nagymamája emlékére.

Róla nevezték el a kis Archie-t

Mióta kiderült, hogy Meghan hercegné és Harry herceg kisfia az Archie nevet kapta, megindult a találgatás, hogy honnan szedte a páros ezt az Amerikában igen népszerű, de a királyi családban különösnek számító nevet. A rajongók most megkapták a választ - azonban nem biztos, hogy mindenki örülni fog a név eredetének, Meghan ugyanis az elhunyt macskájáról nevezte el a kisfiát.

A titkot Meghan egyik közeli barátnője árulta el a The Sun magazinnak - sőt, még egy képet is mellékelt az eredeti Archie-ról.

 Valószínűleg a királynőnek nem árulták el a névadó személyét.

- Doria egy menhelyről hozta el Archie-t, és nagyon fontos része volt a családjuknak. Meghan odavolt érte, folyton róla beszélt a barátainak. Nagyon meghízott, mert egy időben Meghan fagyott szőlővel is etette. Szerintem akörül halhatott meg, amikor Meghan már egyetemre ment. De egyáltalán nem lepett meg, hogy Archie-nak nevezték a kisbabát, imádta azt a macskát - árulta el az ismerős.

De az Archie név nemcsak emiatt idéz kellemes emlékeket a hercegnében, gyerekként ugyanis nagy rajongója volt az Archie Comics képregényeknek - melyekből a népszerű Riverdale című sorozat készült. A főszereplő, vörös hajú Archie Andrews eszerint annyira megfogta, hogy a macska mellett a kisfiát is róla akarta elnevezni - ennek fényében az sem meglepő, hogy éppen egy vörös hajú férfira esett a választása.

Az első fotók a kis Archie-ról

Tündéri képeket osztott meg a palota a hercegi pár első gyermekéről - nézd meg őket!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük