Harry herceg már most rosszul érzi magát Los Angelesben: ő nyújtott neki segítséget
Harry hercegnek nehezen megy a beilleszkedés.

harry-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné, mióta visszaléptek a betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként, azóta a tengerentúlon élik életüket. Télen még Kanadában laktak, tavasszal viszont átköltöztek Los Angelesbe. 

Még csak pár hetet töltöttek az angyalok városában, de már akkor megindultak a híresztelések, hogy Harry nem érzi jól magát Amerikában, és kihívásnak érzi a beilleszkedést. A The Sun brit lapnak egy közel álló forrás elárulta, ki próbál a hercegnek segíteni, hogy könnyebben megszokja az amerikai életet.

Harry hercegnek Liza Minnelli segít

Liza Minnelli Diana hercegnővel nagyon jó viszonyt ápolt, így nem csoda, hogy Harryékkel is felvette a kapcsolatot, a legendás díva most fontos támasz a herceg számára.

Liza Minnelli Harry édesanyjával, Diana hercegnővel is jó viszonyt ápolt.
Liza Minnelli Harry édesanyjával, Diana hercegnővel is jó viszonyt ápolt.
Fotó: Dave M. Benett / Getty Images Hungary

- Harry csak most költözött át Angliából az Egyesült Államokba, az átállás pedig nagy kihívást jelent, a karanténidőszak miatt sem sikerült még teljesen beilleszkednie. Liza azért kereste fel őket, mert nagyon közel állt Dianához, felajánlotta, hogy segít neki. Már több évtizede tudja, hogyan kell kezelni a paparazzókat, és azzal is tisztában van, mivel jár a hírnév - magyarázta. 

harry és meghan
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A hercegi párnak nemcsak Minnelli jelent nagy segítséget, hanem Meghan édesanyja, Doria Ragland is, aki odaköltözött hozzájuk. Az asszony már előtte is Los Angelesben élt, de most végre több időt tölthetnek el együtt.

- Doriának saját lakrésze van a házban, bár Harryt néhány barátja cukkolta, hogy összeköltözött az anyósával, a kettőjük viszonya igazán példaértékű - tette hozzá a herceg egy barátja.

Kikre hasonlítanak a királyi csemeték?

Képeken megmutatjuk, hogy a királyi család gyerkőcei melyik rokonukra hasonlítanak.

Ezt is szeretjük