Harry ezért tartott Katalintól, miután Vilmos bemutatta őket egymásnak: ilyen volt a kapcsolatuk egymással
Harry herceg a Katalin hercegnével való kapcsolatáról is írt.

GettyImages-453204048
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg a Tartalék című könyvében arra is kitért, mi volt a véleménye Katalinról, amikor Vilmos herceg bemutatta őket egymásnak.

A trónörökös választottjával bár hamar megtalálták a közös hangot, ennek ellenére volt egy dolog, ami nagyon aggasztotta Katalinnal kapcsolatban, írta meg a Yahoo! a hírhedt memoárból, amelyből egyetlen nap alatt 1,4 millió példány fogyott el.

Harry herceg és Katalin hercegné kapcsolata

- Kedveltem az új barátnőjét. Egy gondtalan, édes és kedves lány volt. Egy évet Firenzében töltött, a fotózásról és a művészetekről is sokat tudott, és persze a ruhákról. Imádta a ruhákat - fogalmazta hercegnéről, akit akkoriban még mindenki csak Kate Middletonként ismert.

2016 áprilisában, ekkor Harry még nem ismerte Meghant.
2016 áprilisában, ekkor Harry még nem ismerte Meghant.
Fotó: Nicky J Sims / Getty Images Hungary

Hamar megkedvelték egymást, a humor volt az, ami igazán megalapozta a jó viszonyukat. Imádta a nevetését.

- Szerettem őt megnevettetni, és elég jó is voltam benne. Az átlátszóan bolondos oldalam jól kapcsolódott az erősen álcázott komolytalan énjével.

Testvéri viszony alakult ki köztük, úgy fogalmazott, Vilmos szerelme vált az ő nővérévé, akiről mindig is ábrándozott. Bármennyire is szerette Katalint, volt egy dolog, ami miatt tartott tőle, félt, hogy egyszer elmarja tőle a bátyját.

Ez a kép még 2008-ban készült róluk.
Ez a kép még 2008-ban készült róluk.
Fotó: Pool/Tim Graham Royal Photos / Getty Images Hungary

- Ha bármikor is azon aggódtam, hogy egyszer Katalin elveszi tőlem Willyt, mindig azzal vigasztaltam magam, hogy a jövőben még mennyi nevetőrohamot kapunk együtt. Azt gondoltam, milyen nagyszerű lenne majd, ha nekem is lenne egy komoly barátnőm, aki szintén velünk együtt nevetne. Talán Chelsy lesz az - fogalmazta, a végén exbarátnőjére is utalt, akivel se veled, se nélküled kapcsolatban élt hét évig.

Katalin legszebb ruhái 2022-ből

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Katalin hercegné legszebb ruhái 2022-ben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük