Harry herceg erre is képes Meghanért - Őrülten szerelmes a menyasszonyába
Ennél jobban ki sem fejezhetné, milyen sokat jelent neki Meghan Markle.

harry-herceg-hazassagi-szerzodes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világ tűkön ülve várja Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét, ugyanis újabb tündérmesébe illő szerelmi szállal gazdagították az uralkodó família történetét: a jóképű herceg beleszeretett a nemesi címmel nem rendelkező lányba.

Szó sincs házassági szerződésről

A királyi család jogászai azonban már szkeptikusabbak az örök szerelmet illetően, ezért azt tanácsolták a hercegnek, hogy kössön házassági szerződést Meghannel, hogy válás esetén ne tehesse rá a kezét a nagyjából 30 millió fontra - azaz majdnem 11 milliárd forintra - tehető vagyonára. Harry azonban mindennél jobban szereti a menyasszonyát, és hisz a közös jövőjükben, ezért úgy döntött, hogy visszautasítja a szerződés aláírását:

- Soha nem volt kérdés, hogy Harry aláírna-e egy hasonló dokumentumot. Úgy véli, hogy a házasságuk örökre szól, ezért nincs értelme ilyen és ehhez hasonló okiratoknak - nyilatkozta a Daily Mailnek a herceg egyik közeli barátja.

Az aggodalmuk azonban nem alaptalan, hiszen Meghan már egyszer elvált: mindössze két év után adta be a keresetet, hogy örökre megszabaduljon Trevor Engelsontól. Persze azért Meghan sem a semmiből jött: a Briliáns elmék című sorozat egykori színésznőjének vagyonát négymillióra saccolják a szakértők - persze Harry 30 milliójához képest ez eltörpül.

Annak idején Vilmos herceg is megtagadta a házassági szerződés aláírását, amikor elvette Kate Middletont, így valószínűleg ez is közrejátszik abban, hogy Harry sem hajlandó az anyagiakat előtérbe helyezni a szerelemmel szemben.

Itt házasodik össze a szerelmespár

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére magyar idő szerint május 19-én 13 órakor kerül sor. Nézd meg, hol tartják majd a menyegzőt.

Ezt is szeretjük