Több családtag ridegen viselkedett Harry herceggel, mióta visszatért Londonba: bennfentes árulta el
Harry herceggel több családtagja nem is állt szóba.

harry-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg élete gyökeresen megváltozott 2020-ban, ugyanis akkor jelentette be Meghan hercegnével, hogy visszalépnek szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként. 2020 márciusában hivatalosan is visszavonultak, és anyagilag függetlenné váltak, ezután az Egyesült Államokban kezdtek új életet, Kalifornia egyik legelitebb kisvárosában, Montecitóban vásároltak egy gyönyörű otthont. Idén tavasszal óriási port kavart az Oprah Winfrey-vel készült interjújuk, amelyben számos, a királyi családra nézve kínos mondat elhagyta a szájukat, hiszen az egyik családtagjukat még rasszizmussal is megvádolták. Harrynek nem volt olyan rokona, akit ne érintettek volna rosszul a vádak.

Bár úgy volt, az Amerikában élő előkelőség csak a nyáron utazik vissza szülőföldjére, Diana hercegnő szobrának avatására, de az élet közbelépett. Fülöp herceg április 9-ei halála után két nappal Sussex hercege visszatért Angliába, hogy részt vegyen szeretett nagyapja temetésén. Jelenleg még Londonban tartózkodik, egyelőre nem derült ki, pontosan mikor utazik vissza az Államokba, valószínűleg megvárja Erzsébet királynő 95. születésnapját, ami szerdán lesz. A The Daily Mail kiderítette, többen tudomást sem vettek Harryről.

Harry herceget így fogadta a családja

Már a temetésen is kiszúrhatták a rajongók, hogy Harry Katalinnal és Vilmossal váltott pár szót, a két testvér emellett a ceremónia után több órán át beszélgetett, a diskurzushoz édesapjuk is csatlakozott, a lap úgy tudja, Károly jelenléte azért volt fontos, hogy biztosan ne legyenek félreértések. Bár ez még csak egy apró lépés volt, hogy javuljon a viszonyuk, az mindenképp jó jel, hogy szóba elegyednek vele. A családban vannak olyanok is, akik például tudomást sem vettek Harryről, mióta visszatért Londonba.

A kép bal oldalán látható András herceg volt az egyik legbarátságosabb Harryvel, míg a fotó szélén álló Edward wessexi gróf tudomást sem vett Diana fiáról.
A kép bal oldalán látható András herceg volt az egyik legbarátságosabb Harryvel, míg a fotó szélén álló Edward wessexi gróf tudomást sem vett Diana fiáról.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Ironikusan az egyetlen, aki tényleg barátságosan fogadta Harryt, az András herceg volt. Pontosan tudja Sarah Fergusontól, az exfeleségétől, illetve most már a saját bőrén is tapasztalja, milyen érzés kívülállónak lenni a családban. Az utóbbi egy évben Harry is azzá vált - magyarázta a bennfentes.

András herceg akkor vált a királyi család fekete bárányává, miután kiderült, hogy többször meglátogatta Jeffrey Epstein magánszigetét, ahol az ott dolgozó, sokszor még kiskorú lányok szexuális szolgáltatásokat nyújtottak neki. Bár ezt 2019-ben egy, a BBC-nek adott interjújában tagadta, de utána több lebuktató felvétel is megjelent róla. A herceg 2019 novemberében vonult vissza a közéleti tevékenységektől.

Anna hercegnő is haragszik még Harryre.
Anna hercegnő is haragszik még Harryre.
Fotó: Pool/Max Mumby / Getty Images Hungary

Erzsébet királynő és Fülöp herceg egy szem lánya, Anna hercegnő, emellett legkisebb gyermekük, Edward wessexi gróf és felesége, Zsófia grófné tudomást sem vettek a hercegről.

- Ami a többieket illeti, a királynő iránti védelemben mélyen elhivatottak, és komoly haragot érzenek Harry iránt. Kevés szimpátia maradt iránta azok után, miután lement az Oprah-interjú. Még mindig nagyon mérgesek rá. A királynő tiszteletére egységet alkotnak, mindannyian azt gondolják, Harry rettenetesen viselkedett a családdal.

Harry és Meghan luxusvillája

Képes összeállításunkban megnézheted, hol él Harry herceg és Meghan hercegné.

Ezt is szeretjük