Tündéri fotón Harry herceg és kisfia - Meghan köszöntötte vele a szülinapos férjét
A fotón éppen a kisfiában gyönyörködik az újdonsült édesapa.

harry-herceg-35-eves-montazs-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap ünnepelte 35. születésnapját Harry herceg, a nagy napról pedig természetesen a felesége is megemlékezett. Közös Instagram-oldaluk, a Sussex Royal oldalán posztolt egy igazán szívmelengető fotómontázst a szülinaposról.

Sosem látott közös fotó Archie-val

Gyermekkori közös fotó imádott édesanyjával, Diana hercegnővel, kép az iskolából Vilmos herceggel, fotó a seregből, Fülöp herceg oldalán, képek a jótékonysági munkáiról, utazásairól, sőt, még egy esküvői felvétel is bekerült a megosztott fotóarzenálba - a rajongók legnagyobb örömére. Az a képkocka, ami a legnagyobb izgalmat okozta azonban, éppen a legutolsó, amin Harry a kisfiát nézi elbűvölten.

A fotó még a kis Archie keresztelőjén készült, ez jól kivehető a kisfiú ruhájából, hiszen a királyi család tagjai már 1841 óta ebben kapják meg a papi áldást. Igaz, mivel az eredeti ruha csipkerésze már rendesen elhasználódott az évszázadok során, ezért ez csak egy replika, amiben már György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg is megkeresztelkedett.

Az eseményen egyébként Vilmos herceg és Katalin hercegné, Károly herceg és Kamilla hercegné, Meghan édesanyja, Doria Ragland, valamint Diana hercegnő testvérei, Lady Sarah McCorquodale és Lady Jane Fellowes is részt vettek, de érthető, hogy ezt a meghitt fotót választotta Meghan a köszöntésére.

A hercegné ezeket a sorokat írta a képkockák alá:

- Nagyon boldog születésnapot kívánok Őfenségének, a sussexi hercegnek, Harrynek! Mindennap lenyűgözöl és inspirálsz azzal, ahogy a hazádat szolgálod. Te vagy a legjobb férj a világon, és csodálatos édesapja vagy a kisfiunknak. Nagyon szeretünk, és nagyon boldog szülinapot kívánunk! - írta a kép alá, ami már csaknem egymillió lájkot kapott a közösségi oldalon.

Még több kép a keresztelőről

Nézd meg, milyen édes fotók készültek még a kis Archie keresztelőjén!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük