Hadüzenet Vilmoséknak Harry és Meghan dokusorozata: a soha nem látott képek mellett ez látszik a trailerből

A Meghan és Harry című netflixes dokusorozat trailere tegnap este debütált. A hamarosan érkező széria a bennfentesek szerint háborút indíthat el.

vilmosék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este robbant a YouTube-on a Harry és Meghan című netflixes dokusorozat első trailere. A kicsivel több mint egyperces videóban soha nem látott képek kerültek napvilágra sussexi hercegről és feleségéről.

Az intim pillanatokat megörökítő felvételek mellett a királyi család bennfentesei még valamit egyértelműen levettek a kisfilmből: a hatrészes minisorozat és már maga a beharangozó videó is minden kétséget kizáróan nyílt hadüzenet Katalin és Vilmos felé.

Harry és Meghan a Netflixen

Az előzetes a már említett felvételekkel indul, majd Harry hangját hallhatjuk. A 38 éves előkelőség annyit mond:

"Senki sem tudhatja, mi zajlik a zárt ajtók mögött.”

Közvetlenül ezután egy pillanat erejéig beszédes képet láthatunk Vilmosról, Katalinról és Harryékről. Katalin szúrós tekintettel néz a távolba, és a készítők által bevágott hangeffekt is baljós érzetet sugall. Ez az a bizonyos kép, ami látható a trailerben:

kati
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Az is elhangzik a kisfilmben Harry szájából, mindent meg kellett tennie annak érdekében, hogy megvédje a családját. Meghantól pedig az a kérdés hallható:

"Ha a tét ilyen nagy, nem logikusabb, ha a saját történetünket tőlünk hallják?”

Ilyen drámai pillanatokat vetít előre a trailer.
Ilyen drámai pillanatokat vetít előre a trailer.
Fotó: Profimedia

A Harry és Meghan a Netflix szerint világraszóló esemény lesz, ettől tart a királyi család is. A Daily Mail szerint a palota előre retteg attól, milyen atombombákat dobnak majd rájuk a szériában. Sokak szerint nem meglepő, hogy Vilmos és Katalin lesznek a fő célpontok.

Már a trailer közzétételének dátuma is erre utal. Vilmosék épp Amerikában tartózkodnak, hogy részt vegyenek az Earthshot Prize Awardson. Azzal, hogy Harryék egy ilyen szenzációt szolgáltattak, mint a sorozat bemutatója, egyből elvonták róluk a figyelmet.

Katalin hercegné kockás ruhában

Képes összeállításunkban megnézheted, Katalin hercegné milyen ruhákat viselt eddig a férjével közös, decemberi amerikai körútjuk során.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük