Ezt látnod kell! Harper Beckham még sosem volt ennyire cuki

Victoria Beckhamnek nagy vetélytársa akadt a New York-i divathéten, méghozzá a saját lánya.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasárnap valószínűleg sokan irigyelték a kis Harper Seven Beckhamet, aki bizony az első sorból figyelhette édesanyja kollekcióját a New York-i divathetek keretében. Mindezt tette sármos édesapja öléből, mellettük pedig a divatvilág egyik meghatározó alakja, a Vogue magazin főszerkesztője, Anna Wintour ült.

Wintour annyira jól érezte magát a fehér nyári ruhába öltöztetett kislánnyal, hogy még el is mosolyodott, ami nála kifejezetten ritkaságszámba megy. Róla mintázták az Ördög Pradat visel film Meryl Streep által életre keltett alakját is, így talán már érthetőbb, miért dermedt meg mindenki a mosolytól. Nézd meg hát, miért Harper Beckham a legcukibb sztárbaba és döntsd el, te kinek a helyében lennél inkább: Harper vagy Victoria Beckham?

Csúnyán beégett David Beckham

A sztárfocista élete nem mindig olyan derűs, mint lányával töltött pillanatai. A sármos sportolónak kellemetlen élményben volt része, amikor egy szabadrúgást akart bemutatni, és a bravúr helyett egy hatalmasat esett. Ha kíváncsi vagy a kínos pillanatra, nézd meg a következő képeket!

Ezt is szeretjük