Bizarr sebhely csúfítja Halle Berry intim hajlatát
Vajon miért került pont oda az a ronda heg?
Ez a szépséghiba igencsak távol áll a sztár tökéletességétől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kellemetlen pillanat, ami első pillantásra talán sem fel sem tűnik, hiszen a gyönyörű Halle Berry ragyogó arca és szépsége lehengerlő.

Vajon mikor derül ki, hogy megműttette a melleit?

Ha azonban közelebbről is szemügyre vesszük a fotót, akkor észrevehetjük, hogy a színésznő hónalját egy furcsa és rémisztő sebhely csúfítja el.

De vajon hogyan került oda az ismeretlen eredetű heg? A biztos választ senki sem tudja, de feltételezhető, hogy valamiféle plasztikai műtét állhat az ügy hátterében. Habár a szexi macskanő tagadja, hogy valaha is alávetette volna magát szépítő beavatkozásnak, az mégis eléggé feltűnő, hogy a színésznő mellei az évek alatt gyanúsan megnövekedtek.

Egy speciális műtét nyoma lehet

Az 1986-ban Miss USA-nak megválasztott sztár keblei ugyanis a régi fotókon szemmel is jól láthatóan kisebbek voltak, mint manapság, és legjobb barátnője, Eva Mendes szerint is műtéti úton növelte Halle Berry keblei méretét.

Ezt támasztja alá ez a sebhely is, amit egyes vélemények szerint egy mellműtét során is szerezhetett az Oscar-díjas hölgy.

A mellplasztikák egyik fajtánál ugyanis éppen a hónalj területén ejtenek bemetszést, és úgy helyezik be az implantátumot, hogy magát a mellet nem is éri szike.

A mellizom alá helyezett implantátum ugyanis sokkal természetesebb külsőt kölcsönöz a cickónak, és elkerüli a mesterséges beavatkozásnak még a látszatát is.

Az elmélet hihetőnek tűnik, még abban az esetben is, ha hozzávesszük, hogy Halle Berry idén márciusban adott életet első gyermekének, és a terhesség, illetve szoptatás miatt biztosan megduzzadtak némileg a mellei.

Ezt is szeretjük