Fotó! Szinte kibuggyant ruhájából Halle Berry keble
A szépséges sztár igyekszik a legjobb formáját hozni sztármamiként is, bár legutóbb talán kissé túllőtt a célon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry filmkarrierje mintha kissé megtorpant volna az emlékezetes 2001-es Szörnyek keringőjét követően, amikor is Oscarral jutalmazták a színésznő alakítását. Ám tény, ha a 43 éves sztárszépség beteszi a lábát bármely vörös szőnyeges rendezvényre, akkor ott garantáltan gúvadnak a férfiszemek.


Néhány hónapja adtunk arról hírt, milyen érzéki csókjelenetet adott elő Jamie Foxx-szal a Spike TV 2009-es Guys Choice Awards díjkiosztójának színpadán Los Angelesben, miután a színész neki adományozta az Évtized bombázója díjat. Most pedig Berry a Keep A Child Alive Black Ball jótékonysági rendezvényen izzasztotta a pasikat - igaz, ezúttal csakis az öltözékével.

Nem a szemébe néztek

A bálra, melynek bevételét az AIDS-ben szenvedő afrikai és indiai családoknak ajánlották fel, a modellből lett filmsztár párjával, Gabriel Aubry-val érkezett.

Ám láthatólag igyekezett jóképű párján is túltenni, már a ruhaválasztást illetően, hiszen meglehetősen szexi estélyit viselt. Az a bizonyos kis fekete cseppet sem volt szimpla, trükkös kivágásainak köszönhetően ugyanis több helyütt látni engedte a színésznő remekül karbantartott testét.

És nemcsak azt: félő volt ugyanis, hogy egy óvatlan mozdulattól Berry mellei is önálló életre kelnek. A ruha dekoltázsa olyannyira mélynek tűnt, hogy elég lett volna egy óvatlan mozdulat, és a világ megbámulhatta volna a sztármami buja idomait.

Sokat edz a karcsúságért

Férfirajongói bánatára azonban a színésznőnek mindvégig sikerült megőriznie méltóságát, így be kellett érniük a domborulatok elképzelésével. A sztár egyébként nemrégiben bevallotta, nem könnyű irigylésre méltó alakját megőriznie, főleg most, hogy van egy kislánya is, Nahla, aki immáron másfél éves.

- Ha az embernek van egy gyereke, az elég sokat kivesz belőle. Persze a szülés a legnagyszerűbb dolog a világon, de ami utána vár egy nőre, az nem olyan klassz. Úgyhogy most rengeteget tornázom, kicsit máshogy táplálkozom, emellett vitaminokat is szedek. Tény, egész életemben diétáznom kellett. Ráadásul cukorbeteg is vagyok, tehát egyszerűen muszáj egészségesen ennem, nehogy a kórházban kössek ki - mesélte nemrég a Harper's Bazaar magazinnak.
Ezt is szeretjük