Halle Berry élete veszélybe került egy forgatáson: Pierce Brosnan mentette meg őt
Kis híján az életébe került a szexi jelenet.

halle-berry-pierce-brosnan
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi filmek forgatásai különösen sok veszéllyel járnak, főleg azon sztárok számára, akik kaszkadőr nélkül hajtják végre a veszélyesebbnél veszélyesebb mutatványokat. 

Halle Berry imád akciófilmekben játszani, és jól is áll neki a kemény csaj szerepe, megannyiszor bizonyította, hogy úgy verekszik a vásznon, mint egy profi. Azonban a Halj meg máskor egyik jelenetébe beletört a bicskája.

Halle Berryt Pierce Brosnan mentette meg

Jimmy Fallon műsorában, a The Tonight Show-ban fedte fel a kulisszatitkot, miszerint kis híján megfulladt felvétel közben. Nagy szerencséjére kollégája, a főszerepet játszó Pierce Brosnan egyből a segítségére sietett.

james bond
Fotó: Northfoto

- Nagyon szexinek kellett volna lennem, hogy elcsábítsam egy füge segítségével, ami aztán a torkomon akadt, és elkezdtem fuldokolni tőle. Ő meg gyorsan alkalmazta rajtam a Heimlich-fogást, hogy megmentsen – árulta el a talkshow-ban.

- Minden voltam, csak szexi nem, de szerencsére James Bond mestere a Heimlichnek, így örökké ő lesz a kedvenc emberem a világon.

halle berry
Fotó: J. Vespa / Getty Images Hungary

Nem ez volt az első eset, amikor pórul járt munka közben. Spanyolországban dolgozott egy akciófilmen, az egyik napon a közelében becsapódott egy gránát, amelynek darabkája eltalálta a bal szemét. Azonnal kórházba szállították, ahol eltávolították a szilánkot, így az 52 éves sztár rövidesen be is tudta fejezni a forgatást.

Halle Berry fiatalon szegény volt

Halle Berrynek nem volt könnyű megvetnie a lábát a szórakoztatóiparban. Mielőtt örökre beírta volna magát a filmtörténelembe, mint a világ első afroamerikai színésznője, aki elnyerte az Oscar-díjat, neki is sok nehézséggel kellett szembesülnie.

Ezt is szeretjük