Az 55 éves Halle Berry piros ruhában fotózkodott párja oldalán: Van Hunt élete szerelme
Halle Berry fülig szerelmes zenész párjába.

GettyImages-1357613337
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 55 éves Halle Berry mindig is azok közé tartozott, aki sosem adta fel, hogy megtalálja az igaz szerelmet. 1993 és 1997 között David Justice baseballjátékos volt a férje, 2001-ben Eric Benét zenésznek mondta ki az igent, de sajnos vele is kudarcba fulladt a házassága, 2005-ben mondták ki a válásukat.

Ezután Gabriel Aubry párja lett, akinek még egy lányt is szült, Nahla 2008-ban látta meg a napvilágot. A férfival 2010-ben szakítottak. Olivier Martinez színésszel 2013-ban házasodott össze, de három év után ez a viszony is tönkrement. Neki egy fiút szült a házasságuk évében, aki a Maceo nevet kapta. A színésznő ma már újra szerelmes, Van Hunt a kedvese.

Halle Berry és párja a vörös szőnyegen

December 6-án a negyedik alkalommal megrendezett Annual Celebration of Black Cinema and Television eseményre volt hivatalos a színésznő, akit a párja is elkísért. Berry egy piros Christian Siriano ruhában bűvölt el mindenkit. 

GettyImages-1357634502
Fotó: Robin L Marshall / Getty Images Hungary

Az eseményen a színésznő a munkásságáért vehetett át egy díjat, ahol a beszédében a szerelmi életére is kitért vicces módon, ugyanis a bulvársajtó rendszeresen beszámolt minden részletről a magánéletével kapcsolatban.

- Mint tudjátok, végre megtaláltam a szerelmet. Pontosan tudom, hogy mindnyájan végigkísértetek engem ezen a fájdalmas utamon! Többször végignézhettétek, ahogy elbukom. Az első filmem rendezése mellett megtaláltam életem szerelmét is, és tudom, hogy ez igaz. Amikor sokszor elbuksz, megismered, mi a hamis. Mivel többször kudarcot vallottam, felismertem, milyen is a valódi szerelem - fogalmazta.

2020-ban találtak egymásra, az Instagramon tavaly szeptemberben vállalták fel, hogy tényleg együtt vannak.

halle-berry-és-a-pasija
Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

Az 51 éves Van Hunt zenészként és zenei producerként keresi a kenyerét, 1997 óta dolgozik az iparban. Eddig öt albuma jelent meg, a legutolsó 2017-ben Popular címen. 2006-ban Grammy-díjat nyert a legjobb R&B-előadás kategóriában.

- Bárcsak hamarabb találkoztam volna vele, így tovább tudtam volna szeretni őt. Egyszerűen kiteljesedtem. Boldognak érzem magam az életemben a szerelem terén, anyaként és művészként. Sokkal jobb anya vagyok most így, akkor nem lettem volna az, ha egy olyan romantikus kapcsolatban maradtam volna, ami nem szolgált engem, és nem törtek elő belőlem olyan érzések, amiket nőként éreznem kellene - ezt a Women's Health magazinnak magyarázta Berry idén novemberben.

Tyra Banks, a '90-es évek topmodellje

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Tyra Banks.

Ezt is szeretjük