Halle Berry merészen kivágott miniruhában premierezett: az 55 éves színésznő vonzotta a tekinteteket
Halle Berry egy fekete miniruhában ment új filmje premierjére.

halle-berry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már játsszák a magyar mozik is Halle Berry új filmjét, ami a Moonfall címet kapta. A fantasztikus akciófilmben ő játssza a főszerepet, Jo Fowlert.

Az alkotás premierjét Los Angelesben tartották meg, amit természetesen az 55 éves színésznő sem hagyott ki, fantasztikusan nézett ki a vörös szőnyegen.

Halle Berry miniruhában

Berry egy merészen kivágott, fekete színű miniruhában lépett a vörös szőnyegre, az 55 éves sztár csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen. Philosophy márkájú ruháját Lorenzo Serafini divattervező készítette el. A magas sarkúja Maya Lakis boltjából származik.

GettyImages-1367950724
Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

Jorge Monroy egy egyszerű, természetes hatású sminket készített neki, ami nagyon jól passzolt a színésznőhöz, ugyanis Berryre az utóbbi években nem jellemző, hogy túl sok festéket hordana, helyette a kevesebb több elvét vallja.

Berry az Instagramján is megosztotta a premierfotókat, többen megdicsérték, hogy mennyire dögös és gyönyörű volt: "Imádom ezt a ruhát!", "Nagyon dögös voltál, csodásak a lábaid!", "Mindig olyan gyönyörű vagy!" - fogalmazták a bókokat a közösségi oldalán.

GettyImages-1367956892
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

Új filmje arról szól, hogy az emberiséget egy mindent elsöprő katasztrófa fenyegeti, amikor egy sötét, titokzatos erő eltéríti a Holdat a pályájáról, és közvetlenül a Föld felé löki. A becsapódás elkerülhetetlennek tűnik, a bolygó végveszélyben van. A káosz és totális pánik közepette a NASA vezetője és egykori űrhajósa, a Halle Berry által alakított Jo Fowler egy meghökkentő teóriával áll elő, ami a megmenekülést jelentheti mindenki számára, olvasható a Port.hu oldalon.

2022-ben érkezik egy másik filmje is The Mothership címmel, ami szintén egy sci-fi lesz, emellett az Our Man From Jersey-ben is szerepel majd Mark Wahlberggel. Utóbbiról nem tudni, mikor jelenik meg.

2021 legszebb estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban ragyogtak a női hírességek a tavalyi évben.

Ezt is szeretjük