Az 54 éves Halle Berry bikinis fotót posztolt: fantasztikus formában van a színésznő
Halle Berry az egyik legsportosabb színésznő, meg is látszik az alakján.

GettyImages-1078646930
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry az egészségtudatos hírességek közé tartozik, szigorúan odafigyel a táplálkozásra, emellett a sport megszállottja. Ezt nemcsak azért teszi, mert szeretne minél jobban kinézni, ráadásul színésznőként a testéből él, hanem az egészsége miatt is. Csupán 22 esztendős volt, amikor egyes típusú cukorbetegséggel diagnosztizálták, ekkor jött el a pillanat, hogy a ketodiéta alapján kezdett étkezni.

Halle Berry bikiniben

A tudatosság meglátszik az alakján is, augusztusban lesz 55 esztendős, ám bikinis alakját akár a huszonévesek is megirigyelhetik. Ami az edzést illeti, a plank híve. Erről a gyakorlatról már írtunk részletesebben, amit ide kattintva el is olvashatsz. Előnye, hogy megdolgoztatja a testünket, a hasizmot is fejleszti, nem mellesleg az ízületeket sem terheli.

- Manapság, amikor edzem, már nem végzek felüléseket. Egyféle gyakorlattal fejlesztem a hasizmaimat, ez pedig a plank. Ez hatalmas változást hozott az alapvető erősségem és az állóképességem szempontjából. Néha addig tartom ki a gyakorlatot, ameddig csak lehet. A hasizmaim először fájni kezdenek, de hamarosan az egész testem úgy érzi, mintha lángba borult volna - fogalmazta 2020-ban a Women's Health magazinnak írt cikkében.

Más mozgásfajtákat is szeret, a bokszolás és a futás is nagy kedvence, előbbit már több mint tíz éve végzi. Szerinte az egyik legjobb sport, amellyel az összes izomcsoportot fejlesztheti az ember. A sok mozgásnak és a ketodiétának látványos az eredménye, bikinis fotóit agyondicsérik a rajongói. Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel dögös felvételeket, amelyek sokakat inspirálnak arra, hogy jobban odafigyeljenek az életmódjukra. Legfrissebb strandolós fotóját hétfőn posztolta, pár óra alatt 135 ezernél is több lájkot kapott rá.

Képes összeállításunkban megnézheted Halle Berry legdögösebb fotóit, amelyeket a strandon készítettek róla.

Ezt is szeretjük