Hajléktalan volt kamaszkorában - Az egyik legnépszerűbb színész lett belőle
Olyan világsztárokat mutatunk, akik egy darabig hajléktalanként tengették mindennapjaikat.

jim-carrey-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hírességek életét rengetegen irigylik, hiszen a zömük remek anyagi háttérrel rendelkezik, ráadásul a világ minden pontján elismerik a munkásságukat. Ám a pénz, a siker és a csillogás mögött általában kemény munka, kitartás és szorgalom áll, nekik sem hullott minden egy csettintésre az ölükbe. Sőt, vannak sztárok, akik a mélyszegénységből törtek fel, hajléktalanokból pedig dollármilliomosokká váltak.

Világsztárok, akik hajléktalanok voltak

Jim Carrey a világ egyik legsikeresebb színészei közé sorolhatja magát, először humoristaként érvényesült, stand-up-előadásokat tartott, a filmezés csak később, a '80-as években jött az életébe. Az élete nem volt mindig egyszerű, 15 éves volt, amikor édesapja elvesztette az állását, így az átlagos középosztálybeli család egyik pillanatról a másikra hajléktalanná vált. A Volkswagen furgonjukban laktak. Az akkor még csak kamasz Jim a suli mellett dolgozni kezdett, hogy segíteni tudjon a szüleinek. Erről a nehéz időszakáról még egy stand-up-show-jában is mesélt, ami az alábbi videóban megtekinthető.

16 évesen kénytelen volt otthagyni az iskolát, mert a munka mellett nem volt ideje a tanulásra, egy gyár mosdójának takarítójaként dolgozott. 17 évesen Los Angelesbe költözött, ahol beindította a karrierjét.

Képes összeállításunkban megnézheted, mely sztárok voltak hajléktalanok, mielőtt híresek lettek.

Ezt is szeretjük