Lesifotón Katalin és a kis György herceg! A repülőtéren kapták őket lencsevégre Vilmossal
Katalinéknak véget ért a szokásos téli pihenése a Karib-tengernél.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegnőt és párját, valamint a kis György herceget hétfő este kapták lencsevégre St. Lucia aprócska repterén, ahol a hercegi család éppen egy British Airways-gépbe szállt be.

Véget ért ugyanis szokásos éves kikapcsolódásuk Mustique szigetén: két hetet töltöttek a Villa Rocinában, a Middleton testvérekkel és Katalin édesanyjával együtt, aki ott ünnepelte a 60. születésnapját is.

Bár a hírek szerint a karib-szigeteki villa bérlése 14 ezer fontba - mintegy 5,8 millió forintnak megfelelő összeg - került, a repülőtéren teljesen hétköznapi családnak tűntek.

A fotók tanúsága szerint Vilmos herceg cipelte a csomagokat, míg a hét hónapos terhes Katalin ölében volt a másfél éves György, aki érdeklődve figyelte anyukája válla mögül kikukucskálva, hogy mi történik.

Vilmos herceg egyébként jelenleg újabb pilótavizsgára készül: ha minden sikerül, akkor megkapja a helikopterpilóta-engedélyt, és így csatlakozhat a Kelet-angliai Légimentőkhöz 2015 nyarán.

Bár a herceg katonai helikoptert már vezethet, ahhoz, hogy civil gépet is irányíthasson, öt hónapos kiegészítő képzésre van szüksége, a végén pedig 14 vizsgát kell sikeresen teljesítenie, ezenfelül pedig a gyakorlatban is bizonyítania kell tudását.

Katalin hercegnő, a stílusikon

A 33 éves hercegnő stílusát rengetegen utánozzák, nézd meg a legszebb ruháit!


Ezt is szeretjük