György herceg ezért féltékeny kishúgára: Katalin mesélt erről
Meglepő, György herceg miért lett féltékeny Charlotte-ra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Apróbb viták és féltékenységi jelenetek még a legjobb testvérpároknál is előfordulhatnak.

Katalin legidősebb lurkója, a kis György herceg húgára, Charlotte hercegnőre lett féltékeny legutóbb, erről a hercegné az ITV csatorna This Morning című műsorában mesélt.

Emiatt irigykedik György Charlotte-ra

Vilmos felesége csütörtök reggel webkamerán jelentkezett be a reggeli műsorba, amelyben szó volt arról, hogyan megy az otthon tanulás a gyerekekkel, ekkor Katalin viccesen megjegyezte, hogy bizony előfordulnak a kicsik között konfliktusok. A kis trónörökös a húgára azért lett féltékeny, mert szerinte Charlotte házi feladatai sokkal érdekesebbek, mint az övé.

györgy és charlotte 2
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- György gyakran húzza fel magát mostanában, mert ő akarja megcsinálni Charlotte összes feladatát. A Pók Szendvicsek című könyv valóban sokkal izgalmasabb dolog a gyerekek számára, mint az írás gyakorlása - vallotta be.

Elmesélte azt is, hogy mindenki jól van a családban, a FaceTime-ot már régen is használták, de az utóbbi hónapokban sokkal gyakrabban használják a videóhívás funkciót, hiszen a világjárvány miatt nem találkozhatnak egymással.

györgy és charlotte
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Mindennap igyekszünk a családtagokkal beszélni, érdeklődünk irántuk, és megtárgyaljuk a híreket is, talán még többször kommunikálunk egymással, mint azelőtt - magyarázta.

Hozzátette, nehéz a gyerekeknek a koruk miatt elmagyarázni, miért nem úgy élik az életüket, mint a világjárvány előtt, de mindent megtesznek azért Vilmossal, hogy gondoskodjanak a csemeték otthoni taníttatásáról, amíg nem térhetnek vissza az iskolába.

Elsősorban Katalin tanul a gyerekekkel, de Cambridge hercege is segít. A hercegné annyira belejött a tanításba, hogy még a húsvéti szünet alatt is tartott órákat Györgynek és Charlotte-nak.

Charlotte nagyon hasonlít édesapjára

Képes összeállításunkban megnézheted, a kis Charlotte mennyire hasonlít Vilmos hercegre.

Ezt is szeretjük