Tündéri fotón György herceg és Charlotte hercegnő - Édesanyjuk készítette a képet
Katalin hercegné tündéri közös képet csinált az iskolás gyerekeiről.

gyorgy-herceg-charlotte-hercegno-iskola-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy nap volt a tegnapi a brit hercegi család életében: először lépett be az iskola kapuján a família középső gyermeke, a kis Charlotte hercegnő. Ahogy annak idején a bátyja, György herceg, úgy Charlotte is a Thomas's Battersea magániskolában kezdte meg tanulmányait, így a testvérpár innentől egy suliba jár majd.

Ilyen cukik voltak az uniformisukban

Ugyan tegnap készültek fotók a nagy pillanatról, de egyik sem sikerült olyan jól, mint amit a büszke édesanya készített a csemetéiről. Annak idején György herceg és Charlotte első óvodai napját, és György első iskolai napját is megörökítette, így a rajongók már nagyon várták, hogy ezúttal is megossza a saját fotóját.

Egy igazán édes képre esett a választása, amin a testvérpár egymást ölelve pózol az uniformisukban a Kensington-palota bejáratánál. A fotóról süt, hogy Charlotte és György igazán jó testvérek, akik kiállnak egymásért a bajban, így a szülőknek nem kell majd aggódniuk: a kis herceg minden bizonnyal megvédi majd a hugicáját a bajtól.

Már csaknem kétmillióan lájkolták a képet, és csak úgy özönlenek a kommentek a kép alá. "Gyönyörű gyerekek, köszönjük, hogy megosztották a fotót", "Ó, de édesek, mintha egy mini Erzsébet királynőt és egy mini Vilmos herceget látnék", "Diana minden bizonnyal mosolyog a mennyekben, nincs náluk bájosabb testvérpár" - írták a rajongók.

Az iskolai fotókat is megnézheted

Nézd meg, milyen cukin lépett be az iskola kapuján Charlotte hercegnő - György már kevésbé volt boldog a visszatéréstől.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük