Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most
Most megnézheted, miként fest ma kedvenc gyereksztárod.

Dia

 	Natalie Portman 	Natalie Portman mindössze 13 éves volt, amikor ráosztották Mathilda karakterét a Leon, a profi című moziban. Már akkor látszott, hogy igazi tehetség. Hozzáértését számtalan filmben bizonyította azóta, a 2004-es Közelebb-ben nyújtott alakításáért Oscarra is jelölték, a Fekete Hattyú főszerepéért pedig meg is kapta a díjat 2011-ben.

Natalie Portman

Natalie Portman mindössze 13 éves volt, amikor ráosztották Mathilda karakterét a Leon, a profi című moziban. Már akkor látszott, hogy igazi tehetség. Hozzáértését számtalan filmben bizonyította azóta, a 2004-es Közelebb-ben nyújtott alakításáért Oscarra is jelölték, a Fekete Hattyú főszerepéért pedig meg is kapta a díjat 2011-ben.

Dia

 	Drew Barrymore 	Az 1975-ös színésznőt hétéves korában ismerte meg a világ, amikor eljátszotta Gertie szerepét Steven Spielberg E.T. - A földönkívüli című mozijában. Bár korán megjárta az elvonót, sikerült maga mögött hagynia zűrös múltját, és manapság is forgat. Kapcsolódó cikk: 	Eltűnt az úszógumi! Drew Barrymore bámulatosan lefogyott az utóbbi időben »

Drew Barrymore

Az 1975-ös színésznőt hétéves korában ismerte meg a világ, amikor eljátszotta Gertie szerepét Steven Spielberg E.T. - A földönkívüli című mozijában. Bár korán megjárta az elvonót, sikerült maga mögött hagynia zűrös múltját, és manapság is forgat. Kapcsolódó cikk:
Eltűnt az úszógumi! Drew Barrymore bámulatosan lefogyott az utóbbi időben »

Dia

 	Alyssa Milano 	A magyar nézők ugyan bűbájos boszorkaként emlékeznek rá, Alyssa Milano is gyerekszínészként kezdte. 12 évesen került be a Ki itt a főnök? szitkomba, és hat évadon át, egészen 1992-ig játszotta a cserfes Samantha Micellit. A színészetből azóta sem ábrándult ki, sorozatokban és mozifilmekben is felbukkan.

Alyssa Milano

A magyar nézők ugyan bűbájos boszorkaként emlékeznek rá, Alyssa Milano is gyerekszínészként kezdte. 12 évesen került be a Ki itt a főnök? szitkomba, és hat évadon át, egészen 1992-ig játszotta a cserfes Samantha Micellit. A színészetből azóta sem ábrándult ki, sorozatokban és mozifilmekben is felbukkan.

Dia

 	Macaulay Culkin 	Az utóbbi évek talán legismertebb gyereksztárja volt egykor az 1980-as Macaulay Culkin. A Reszkessetek, betörők!-kel alapozta meg hírnevét. Ezután még jó néhány filmben játszott főszerepet, de kiábrándulván a showbizniszből 1994-től 2003-ig nem vállalt semmilyen fimet. Az utóbbi időben azonban ismét lehet találkozni a nevével.

Macaulay Culkin

Az utóbbi évek talán legismertebb gyereksztárja volt egykor az 1980-as Macaulay Culkin. A Reszkessetek, betörők!-kel alapozta meg hírnevét. Ezután még jó néhány filmben játszott főszerepet, de kiábrándulván a showbizniszből 1994-től 2003-ig nem vállalt semmilyen fimet. Az utóbbi időben azonban ismét lehet találkozni a nevével.

Dia

 	Alisan Porter 	Bár Alisan Porter csak tízéves volt, amikor eljátszotta a felejthetetlen Huncutka szerepét, akkoriban már tapasztalt előadónak számított. Mindössze hároméves korában fedezte fel egy ügynök az énektehetségét, ötévesen pedig megnyert egy tehetségkutató versenyt.

Alisan Porter

Bár Alisan Porter csak tízéves volt, amikor eljátszotta a felejthetetlen Huncutka szerepét, akkoriban már tapasztalt előadónak számított. Mindössze hároméves korában fedezte fel egy ügynök az énektehetségét, ötévesen pedig megnyert egy tehetségkutató versenyt.

Dia

 	Christian Bale 	Napjaink egyik legzseniálisabb karakterszínésze szintén gyerekként kezdte pályafutását, mégpedig Spielberg rendezésében, A nap birodalma című háborús drámában. Azóta az 1974-es sztárt láthattuk már Batmanként, pszichopata őrültként és John Connorként is, ráadásul mindenben meggyőző az alakítása.

Christian Bale

Napjaink egyik legzseniálisabb karakterszínésze szintén gyerekként kezdte pályafutását, mégpedig Spielberg rendezésében, A nap birodalma című háborús drámában. Azóta az 1974-es sztárt láthattuk már Batmanként, pszichopata őrültként és John Connorként is, ráadásul mindenben meggyőző az alakítása.

Dia

 	Christina Ricci 	Christina Riccit nem a szépségéért bízták meg az Addams Family kislányának szerepével, ami bedobta a nevét a köztudatba. Végül azonban sikerült neki az, ami csak keveseknek: elismert felnőtt színésszé vált. Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Christina Ricci »

Christina Ricci

Christina Riccit nem a szépségéért bízták meg az Addams Family kislányának szerepével, ami bedobta a nevét a köztudatba. Végül azonban sikerült neki az, ami csak keveseknek: elismert felnőtt színésszé vált. Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Christina Ricci »

Dia

 	Ashley és Mary-Kate Olsen 	Az 1986-os Olsen ikrek szinte a születésüktől fogva szerepelnek a képernyőn - egészen pontosan féléves korukban kerültek be a Bír-lak című sorozatba. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Ashley és Mary-Kate Olsen »

Ashley és Mary-Kate Olsen

Az 1986-os Olsen ikrek szinte a születésüktől fogva szerepelnek a képernyőn - egészen pontosan féléves korukban kerültek be a Bír-lak című sorozatba.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Ashley és Mary-Kate Olsen »

Dia

 	Jerry O'Connell 	Ki hitte volna, hogy az 1986-os Állj mellém pufók kiskölykéből felnőttkorára sármos pasi lesz? Ráadásul az 1974-es Jerry O'Connell szinte észrevétlenül valósította meg az átmenet a gyereksztárságból a felnőttségbe. Huszonévesen a Sliders főszereplőjeként láthattuk, az ezredforduló óta pedig a Bostoni halottkémek sármos nyomozóját játssza.

Jerry O'Connell

Ki hitte volna, hogy az 1986-os Állj mellém pufók kiskölykéből felnőttkorára sármos pasi lesz? Ráadásul az 1974-es Jerry O'Connell szinte észrevétlenül valósította meg az átmenet a gyereksztárságból a felnőttségbe. Huszonévesen a Sliders főszereplőjeként láthattuk, az ezredforduló óta pedig a Bostoni halottkémek sármos nyomozóját játssza.

Dia

 	Edward Furlong 	Az 1977-es Edward Furlongot állítólag az utcáról válogatták be a Terminátor 2. szereplőgárdájába, mégis remek volt a kölyök John Connor szerepében. Az ezredforduló után azonban leginkább balhéiról és zűrös válásáról lehetett hallani - ráadásul ormótlanul el is hízott.

Edward Furlong

Az 1977-es Edward Furlongot állítólag az utcáról válogatták be a Terminátor 2. szereplőgárdájába, mégis remek volt a kölyök John Connor szerepében. Az ezredforduló után azonban leginkább balhéiról és zűrös válásáról lehetett hallani - ráadásul ormótlanul el is hízott.

Dia

 	Christina Applegate 	Bár Christina Applegate tízévesen már a kamerák előtt állt, a filmtörténetbe a Rém rendes család butuska szöszijeként vonult be. Kelly Bundy szerepét 16 éves korától kezdve tíz éven át játszotta. Azóta szerepelt sorozatokban és mozifilmekben is, sőt, saját szériával  - Jesse, Nem ér a nevem - is időről időre megpróbálkozik. 

Christina Applegate

Bár Christina Applegate tízévesen már a kamerák előtt állt, a filmtörténetbe a Rém rendes család butuska szöszijeként vonult be. Kelly Bundy szerepét 16 éves korától kezdve tíz éven át játszotta. Azóta szerepelt sorozatokban és mozifilmekben is, sőt, saját szériával  - Jesse, Nem ér a nevem - is időről időre megpróbálkozik. 

Dia

 	Jodie Sweetin 	A Bír-lak című sorozat bájos kislányaként ismerte meg a világ Jodie Sweetin nevét, aki azóta legyőzte drogfüggőségét és két gyermeknek adott életet.

Jodie Sweetin

A Bír-lak című sorozat bájos kislányaként ismerte meg a világ Jodie Sweetin nevét, aki azóta legyőzte drogfüggőségét és két gyermeknek adott életet.

Dia

 	Dakota Fanning 	Az 1994-es születésű Dakota Fanning 2001-ben debütált a filmvásznon a Nevem Sam című drámában, azóta pedig töretlenül halad a világsiker felé vezető úton. Karrierjét olyan mozifilmek fémjelzik, mint A tűzben edzett férfi, a Világok harca, a Malac a pácban vagy éppen az Alkonyat - Újhold.

Dakota Fanning

Az 1994-es születésű Dakota Fanning 2001-ben debütált a filmvásznon a Nevem Sam című drámában, azóta pedig töretlenül halad a világsiker felé vezető úton. Karrierjét olyan mozifilmek fémjelzik, mint A tűzben edzett férfi, a Világok harca, a Malac a pácban vagy éppen az Alkonyat - Újhold.

Dia

 	Jamie Bell 	A Billy Elliot gyereksztárja 11 évesen kezdte karrierjét, a balettos srácból mára komoly drámai színésszé fejlődött. Játszott többek közt az Áramlat, az Ellneálló és a Hallem Foe című filmekben is, ez utóbbiban nyújtott alakítását BAFTA-díjjal jutalmazták.

Jamie Bell

A Billy Elliot gyereksztárja 11 évesen kezdte karrierjét, a balettos srácból mára komoly drámai színésszé fejlődött. Játszott többek közt az Áramlat, az Ellneálló és a Hallem Foe című filmekben is, ez utóbbiban nyújtott alakítását BAFTA-díjjal jutalmazták.

Dia

 	Madeline Zima 	Az 1985-ö születésű szépség tulajdonképpen nem is gyerek-, hanem bébiszínészként kezdte, hiszen még alig totyogott, mikor megkapta első szerepét egy reklámfilmben. Hat évig játszotta A dadus című sorozat pöttöm kislányának, Gracie Sheffieldnek a szerepét, majd egy hajtűkanyarral a merészebb karakterek felé vette az irányt.

Madeline Zima

Az 1985-ö születésű szépség tulajdonképpen nem is gyerek-, hanem bébiszínészként kezdte, hiszen még alig totyogott, mikor megkapta első szerepét egy reklámfilmben. Hat évig játszotta A dadus című sorozat pöttöm kislányának, Gracie Sheffieldnek a szerepét, majd egy hajtűkanyarral a merészebb karakterek felé vette az irányt.

Dia

 	Daniel Radcliffe 	Bár Daniel Radcliffe már játszott a BBC David Copperfield adaptációjában és A panamai szabó című drámában is, az átütő sikert a 2001-ben bemutatott Harry Potter és a bölcsek köve hoztak meg számára.Kapcsolódó cikk: 	Még csak egy éve járnak! Váratlanul oltár elé áll a Harry Potter sztárja »

Daniel Radcliffe

Bár Daniel Radcliffe már játszott a BBC David Copperfield adaptációjában és A panamai szabó című drámában is, az átütő sikert a 2001-ben bemutatott Harry Potter és a bölcsek köve hoztak meg számára.Kapcsolódó cikk:
Még csak egy éve járnak! Váratlanul oltár elé áll a Harry Potter sztárja »

Dia


            	Matthew Lewis
            	Miből lesz a cserebogár, mondhatnák a Harry Potter Neville Lonbottomjának képeit látva.

Matthew Lewis

Miből lesz a cserebogár, mondhatnák a Harry Potter Neville Lonbottomjának képeit látva.

Ezt is szeretjük
Fotó: